Tuinarchitect Alkmaar
De Tuinen van Renee Koen

E-mail tuinarchitect

De Tuinen van Renee Koen
Renee Koen
Tuinontwerper
Tel: 06 – 10 366 332
www.detuinenvanreneekoen.nl

Bel of mail Renee Koen voor een kennismakingsgesprek

Tuinarchitect Alkmaar De Tuinen van Renee Koen

Renee Koen ontwerpt met veel passie tuinen en buitenruimtes. Zij inspireert mensen om meer groen in de tuin toe te passen. Met de juiste beplanting is een onderhoudsvriendelijke groene tuin mogelijk! Renee ontwerpt graag voor u een sfeervolle tuin die optimaal aansluit bij uw wensen. Ook voor alleen een beplantingsplan kunt u Renee inhuren.

Tuinen van Renee Koen zijn tijdloze groene tuinen met heldere lijnen en weelderige beplanting en duurzame materialen waarbij zij rekening houdt met de praktische bruikbaarheid.

In enkele stappen naar een tuin van uw dromen!

>1. Renee Koen komt bij u thuis voor een kennismakingsgesprek. Uw wensen worden besproken, de tuin en omgeving wordt bekeken. Na het kennismakingsgesprek maakt zij een offerte.

2. Tijdens een tweede gesprek neemt Renee met u het schetsontwerp door; een ruwe schets met de grote lijnen waar de onderdelen zoals terras, vijver e.d. komen. In dit stadium is er ruimte om wijzigingen aan te brengen zodat er een ontwerp ontstaat waar u zich 100% in kunt vinden.

3. De ontwerptekening is het definitieve ontwerp van uw tuin op schaal waar precies op is aangegeven waar terrassen, gazons e.d. komen. Aan de hand van dit ontwerp wordt het beplantingsplan opgemaakt.

4. Het beplantingsplan is een tekening op schaal van de borders waarbij is aangegeven op welke plek welke plant komt. Renee houdt uiteraard rekening met kleur, hoogte, grondsoort en de standplaats van de beplanting (zon, schaduw, halfschaduw).

5. Met het tuinontwerp op zak kunt u de uitvoering van uw tuin in eigen handen houden, maar als u dat wenst, kan Renee ook de uitvoering en beplanting voor u begeleiden. Zij heeft een netwerk van betrouwbare hoveniers. Na een jaar komt Renee nog een keer bij u langs om te zien hoe de tuin zich ontwikkelt.

Workshop Tuinontwerp

Renee geeft samen met collega-ontwerper Cecilia Goossens-Niesten de workshop ‘Ontwerp je eigen tuin’. Verdeeld over 3 avonden komen de belangrijkste richtlijnen voor het ontwerpen van een tuin aan de orde. Aan het eindp heb je een tuinontwerp waarmee je zelf aan de slag kunt!

Workshop Beplanting
Renee en Cecilia vertellen tijdens deze workshop verdeeld over 3 avonden hoe je verschillende soorten beplanting kunt toepassen in je tuin, waar moet je op letten en welke combinaties kun je toepassen. Onder begeleiding stel je 1 of meerdere borders samen. Maximaal 9 deelnemers.

Data: maart & april 2017.
Prijs: euro €110 inclusief materialen, koffie, thee en wat lekkers. Maximaal 9 deelnemers.
Geschikt voor tuinen met een maximale grootte van 200 m2 of een gedeelte tot deze grootte.

Neem contact op met Tuinarchitect Alkmaar Renee Koen voor een kennismakingsgesprek. Bel 06 10 366 332 of stuur een mail via het contactformulier.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp uit je eigen regio.
AlleTuinarchitecten.nl.

Heeft u ook behoefte aan interieuradvies voor binnen in huis? Kijk dan eens bij interieurstylist Alkmaar op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op