Tuinarchitect Alphen aan den Rijn
Groenvorm | Pieter Janssen

E-mail tuinarchitect

Groenvorm
Pieter Janssen
tuinontwerper
Tel: 06 51 80 31 62
www.groenvorm.nl
Bel of mail Pieter Janssen voor een kennismakingsgesprek

Tuinarchitect Alphen aan den Rijn Pieter Janssen | Groenvorm

Tuinen vol leven, waarin architectonische lijnen en harmonisch groen samenkomen

Wie is Groenvorm
Maak kennis met Pieter Janssen. Het is zijn passie u te helpen bij het ontwerpen van levende tuinen. Eetbaar en levend, geurend en kleurend, waar alle zintuigen worden geprikkeld en waar de biodiversiteit bloeit en groeit.

Janssen begon na zijn studie aan de Rijks Middelbare Tuinbouwschool in Boskoop een eigen hoveniersbedrijf. Vervolgens voltooide hij de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein in Velp met als specialisatie ontwerpen. In 1995 begon hij zijn ontwerpburo Groenvorm. In 2005 verkocht hij zijn hoveniersbedrijf. Janssen richt zich sindsdien uitsluitend op het ontwerpen van tuin & landschap. Daarnaast is hij een veelgevraagd docent bij tuinopleidingen.

Verscheidene tuinontwerpen zijn gepubliceerd in tuinboeken van o.a. Modeste Herwig en Dairmuid Gavin. Ook heeft hij diverse prijzen gewonnen met zijn tuin- en landschapsontwerpen, zoals een nominatie voor de Green-Building-Award m.b.t. de daktuin bij het LUMC te Leiden. Janssen wordt door diverse gerenommeerde hoveniersbedrijven gevraagd voor tuinontwerpen.

Waarom een tuinontwerp?
Een goed tuinontwerp staat garant voor een tuin waarin u graag verblijft, waar u kunt genieten en ontspannen. Een tuin is maatwerk; elke tuin en elke tuinbezitter is per slot van rekening anders.

Janssen kan als tuinontwerper & beplantingsadviseur blij worden van tuinen met…
… een overvloed aan bloeiende planten,
… eetbare planten kruiden en fruit,
… natuurlijke schaduw en waterberging,
… een poeltje voor vogels en insecten,
… een rijke biodiversiteit,
… planten voor vlinders en bijen,
… weinig onderhoud én
… tuinen die betaalbaar zijn.
Kijk in zijn portfolio voor nog meer voorbeelden.

Groenvorm werkt in de regio Aalsmeer, Bodegraven, Boskoop, Hoofddorp, Hoogmade, Koudekerk, Kudelstaart, Leimuiden, Nieuwkoop, Nieuw-Vennep, Reeuwijk, Roelofarendsveen, Uithoorn, Woubrugge en Zoetermeer, maar ook buiten de provincie Zuid-Holland.

U kunt Tuinarchitect Alphen aan den Rijn inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan en tuinadvies.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.
Mail of bel tuinarchitect Alphen aan den Rijn Pieter Janssen van Groenvorm voor een kennismakingsgesprek. AlleTuinarchitecten.nl.

Heeft u ook behoefte aan interieuradvies voor binnen in huis? Kijk dan eens bij interieurstylist Alphen aan den Rijn op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.