Tuinarchitect Amersfoort
Hovind Tuinontwerpburo – Ingeborg Hovind

E-mail tuinarchitect

Hovind Tuinontwerpburo
Ingeborg Hovind
Tuinontwerper
Tel: 06–13608619
www.hovindtuinontwerp.nl

Bel of mail Ingeborg Hovind voor een vrijblijvend gesprek

Tuinarchitect Amersfoort

de eerste stap naar uw droomtuin

U wilt een sfeervolle tuin, een nieuw tuinontwerp of een nieuw beplantingsplan. Een tuin waarin u zich helemaal thuis kunt voelen. Hovind Tuinontwerpburo zorgt voor een op maat gemaakt tuinontwerp dat voldoet aan uw wensen. Stijlvol, tijdloos en in harmonie.

Over Ingeborg Hovind
Ingeborg Hovind heeft de studie Tuin- en Landschapsarchitectuur gevolgd op de Hogeschool Larenstein te Velp na haar opleiding tot vakbekwaam hovenier in Groningen. Zij vindt haar inspiratie vooral op de locatie, proeft de sfeer en reageert hierop. Ingeborg heeft kennis in huis op het gebied van vormgeving, beplanting, bestrating, vijvers, onderhoud en vogel- en vlindervriendelijke tuinen.

Tuinontwerp
Een mooie tuin begint met een doodracht ontwerp. Ingeborg zorgt voor een mooi tuinontwerp dat de basis vormt voor jarenlang tuinplezier. Met het tuinontwerp, het bestratingsplan en het beplantingsplan op zak kunt u of de uitvoerder meteen aan de slag. Begeleiding van de uitvoering hoort tevens tot de mogelijkheden.

Meer projectfoto’s van Ingeborg’s gerealiseerde tuinontwerpen kunt u in haar portfolio vinden.

Een compleet tuinontwerp bestaat uit drie stappen:
Stap 1: Het schetsontwerp van de tuin
Stap 2: Het definitieve ontwerp van de tuin
Stap 3:
Het beplantingsplan met plantenlijst

Beplanting & Beplantingsplan
Ingeborg vindt het een uitdaging om een goed beplantingsplan te maken. Met een professioneel beplantingsplan is uw tuin het hele jaar spannend. De bloei wisselt elkaar af, de kleuren zijn op elkaar afgestemd en de structuren zijn helder en scherp. Een tuin die zowel in de zomer als in de winter tot zijn recht komt. Wat is de juiste plek, de juiste grondsoort? Welke soorten zijn wintergroen? Hoe ziet de tuin er uit over tien jaar?

De planten kunt u bestellen en laten leveren via Ingeborg. Kwekerskwaliteit, tegen een scherpe prijs en aan huis geleverd. Indien gewenst kan Ingeborg u ook helpen met de planten uitzetten en/of inplanten.

U kunt Tuinarchitect Amersfoort Ingeborg Hovind van Hovind Tuinontwerpburo inschakelen voor tuinontwerp, tuinadvies, beplantingsplan en bestratingsplan.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp uit je eigen regio. Voor een vrijblijvende kennismaking mail of bel tuinarchitect Amersfoort. AlleTuinarchitecten.nl

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Amersfoort op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op