Tuinarchitect Amersfoort
Hovind Tuinontwerpburo – Ingeborg Hovind

E-mail tuinarchitect

Hovind Tuinontwerpburo
Ingeborg Hovind
Tuinontwerper
Tel: 06–13608619
www.hovindtuinontwerp.nl

Bel of mail Ingeborg Hovind voor een vrijblijvend gesprek

Tuinarchitect in Amersfoort – Ingeborg Hovind Tuinontwerpburo

de eerste stap naar uw droomtuin

U wilt een sfeervolle tuin, een nieuw tuinontwerp of een nieuw beplantingsplan. Een tuin waarin u zich helemaal thuis kunt voelen. Hovind Tuinontwerpburo zorgt voor een op maat gemaakt tuinontwerp dat voldoet aan uw wensen. Stijlvol, tijdloos en in harmonie.

Over Ingeborg Hovind

Ingeborg Hovind heeft de studie Tuin- en Landschapsarchitectuur gevolgd op de Hogeschool Larenstein te Velp na haar opleiding tot vakbekwaam hovenier in Groningen. Zij vindt haar inspiratie vooral op de locatie, proeft de sfeer en reageert hierop. Ingeborg heeft kennis in huis op het gebied van vormgeving, beplanting, bestrating, vijvers, onderhoud en vogel- en vlindervriendelijke tuinen.

Tuinontwerp

Een mooie tuin begint met een doodracht ontwerp. Ingeborg zorgt voor een mooi tuinontwerp dat de basis vormt voor jarenlang tuinplezier. Met het tuinontwerp, het bestratingsplan en het beplantingsplan op zak kunt u of de uitvoerder meteen aan de slag. Begeleiding van de uitvoering hoort tevens tot de mogelijkheden.

Meer projectfoto’s van Ingeborg’s gerealiseerde tuinontwerpen kunt u in haar portfolio vinden.

Een compleet tuinontwerp bestaat uit drie stappen:
Stap 1: Het schetsontwerp van de tuin
Stap 2: Het definitieve ontwerp van de tuin
Stap 3:
Het beplantingsplan met plantenlijst

Beplanting & Beplantingsplan

Ingeborg vindt het een uitdaging om een goed beplantingsplan te maken. Met een professioneel beplantingsplan is uw tuin het hele jaar spannend. De bloei wisselt elkaar af, de kleuren zijn op elkaar afgestemd en de structuren zijn helder en scherp. Een tuin die zowel in de zomer als in de winter tot zijn recht komt. Wat is de juiste plek, de juiste grondsoort? Welke soorten zijn wintergroen? Hoe ziet de tuin er uit over tien jaar?

De planten kunt u bestellen en laten leveren via Ingeborg. Kwekerskwaliteit, tegen een scherpe prijs en aan huis geleverd. Indien gewenst kan Ingeborg u ook helpen met de planten uitzetten en/of inplanten.

Contact opnemen

Bel tuinarchitect Amersfoort op 06–13608619 voor een vrijblijvende kennismaking of stuur een mail via het e-mailformulier. U kunt Tuinarchitect Amersfoort Ingeborg Hovind van Hovind Tuinontwerpburo inschakelen voor tuinontwerp, tuinadvies, beplantingsplan en bestratingsplan.

Klantreacties

“Wij zijn erg tevreden met het ontwerp van de nieuwe tuin door Hovind Tuinontwerp. In deze bosrijke omgeving met weinig zonuren heeft Ingeborg gezorgd voor een ruimtelijk ontwerp met geschikte planten en struiken. De wens van een onderhoudsvriendelijke tuin is goed geslaagd . Het nieuwe terrasje wordt veel gebruikt en ook de aanbouw van het tuinhuisje, waar wij erg blij mee zijn. De aanblik van het huis en de tuin versterken elkaar. Kortom wij zijn erg blij met het resultaat en genieten erg dagelijks van. Super bedankt!” L. Teunissen, Putten

“Ingeborg heeft ons enorm geholpen. Door goed naar ons te luisteren en zelf vragen te stellen, heeft zij een tuinontwerp gemaakt dat aan al onze wensen voldoet. Als tevreden klanten kunnen wij Ingeborg ten sterkste aanbevelen.” Mevrouw van der Oord, Ermelo

AlleTuinarchitecten.nl: Tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je eigen regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Amersfoort op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.