Tuinarchitect Amstelveen
Ton Tuinen

E-mail tuinarchitect

Ton Tuinen
Ton Vissers
tuinontwerper
Tel: 06 201 242 91
www.tontuinen.nl

Bel of mail Ton Vissers voor een vrijblijvende kennismaking

Tuinarchitect in Amstelveen | Ton Tuinen

Voor exclusieve tuinen met een ongedwongen sfeer

Over Ton Vissers

Ton Vissers heeft altijd al passie voor tuinen en landschappen gehad. De natuur fascineerde hem al toen hij nog klein was. Hij volgde na de Rijksmiddelbare tuinbouwschool de Koninklijke Academie van Beeldende kunsten in Den Haag. Van tijd tot tijd worden zijn tuinontwerpen in diverse tuinmagazines gepubliceerd. Op Appeltern kunt u bovendien 12 trendtuinen bezichtigen die hij ontwierp in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman.

Een tuin moet aangenaam aanvoelen. Ton Vissers gaat graag samen met u op zoek naar de juiste balans tussen wensen en evenwichtige vormgeving. Hij zal een harmonisch en persoonlijk ontwerp creĆ«ren waarin u zichzelf herkent. Hij gebruikt het liefst natuurlijke materialen in zijn ontwerpen waarbij de beplanting de hoofdrol speelt. Bekijk de uiteenlopende projectfoto’s in zijn portfolio van tuinen die hij inmiddels heeft mogen ontwerpen.

De tuin is een plek waar u tot rust kunt komen, waar u kunt ontspannen en waar u kunt genieten met uw familie en vrienden. Op zijn eigen site kunt u Ton’s uitgebreide visie lezen.

Werkwijze

1. Ton Vissers komt voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Kennismaking, inventarisatie van wensen en budget indicatie.
2. U ontvangt een offerte voor het maken van het ontwerp.
3. Na akkoord brengt Ton Vissers de bestaande situatie in kaart (afmetingen, beplanting en materialen voor hergebruik).
4. Ton maakt een schetsontwerp. Aanpassingen kunnen in dit stadium eenvoudig worden verwerkt.
5. Na goedkeuring maakt Ton Vissers het definitieve tuinontwerp: een werktekening met materialenlijst en een beplantingsplan met bestellijst.

Uitvoering

Voor de realisatie kunt u uit 3 mogelijkheden kiezen:
1. U legt zelf de tuin aan. Aan het ontwerp voegt Ton in dit geval een werkomschrijving toe.
2. U laat de uitvoer of een deel daarvan doen door een bedrijf die u zelf uitzoekt.
3. U laat van ontwerp tot en met de uitvoer coƶrdineren door Ton Vissers.

Tuinadvies

U kunt ook met Ton een afspraak maken wanneer u alleen advies nodig heeft. Een tuinadvies van een uur is vaak al toereikend om daarna aan de slag te gaan met de verbeterpunten.

Extra’s

Ton werkt samen met andere vakmensen die kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Samen met hovenier Wesseling Tuinen en Vissers Architecten heeft hij al vele tuinhuizen, veranda’s, speciale (fietsen)bergingen, buitenkeukens en zwemvijvers mogen realiseren. Ton kan u ook advies geven voor buitenmeubels.

Contact met Tuinarchitect Amstelveen

Bel Ton Vissers op 06 201 242 91 of stuur een mail via het mailformulier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt Tuinarchitect Amstelveen Ton Vissers inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan en tuinadvies voor zowel particulieren als bedrijven.

AlleTuinarchitecten: voor een persoonlijk tuinontwerp in je eigen regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Amstelveen op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.