Tuinarchitect Apeldoorn
Henriëtte Pieterson Studio voor Tuinontwerp

E-mail tuinarchitect

Henriëtte Pieterson Studio voor Tuinontwerp
Ruurlo / Gelderse Achterhoek
Tel: 06 29 503 403
Tuinontwerper
www.henriettepieterson.nl

Bel of mail Henriette Pieterson voor een oriëntatiegesprek

Tuinarchitect in Apeldoorn | Henriette Pieterson

Bij Henriëtte Pieterson kunt u terecht voor kleine en grote adviezen: van tuintips of een tuinschets tot een compleet tuinontwerp. Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend.

Zij staat voor u klaar wanneer u niet blij bent met uw huidige tuin, steeds maar planten koopt die niet het juiste effect hebben of een huis heeft laten bouwen en u nu een tuin in dezelfde stijl wilt.

Over Henriëtte
Henriëtte heeft mooie herinneringen aan de vakanties bij haar grootouders op het platteland in de Achterhoek. Hier is haar liefde voor het buitenleven ontstaan. In Boskoop studeerde zij aan de Rijks Hoge School voor Tuin- en Landschapsinrichting. Zij was jarenlang groenontwerper bij gemeenten en ontwierp daarnaast tuinen voor mensen in haar omgeving. In 2012 is zij na een korte periode bij een tuinarchitectenburo haar eigen Studio voor Tuinontwerp begonnen. Henriëtte werkt vanuit Ruurlo vlakbij Apeldoorn in de Gelderse Achterhoek.

Werkwijze
Henriëtte wil graag tijdens een gratis kennismakingsgesprek meer over u en uw tuin te weten komen. U kijkt naar foto’s van tuinen en praat met haar over o.a. stijl, wensen, verwachtingen, budget en onderhoud. Vooraf ontvangt u een wensenlijst zodat u er van tevoren over na kunt denken.

Na het gesprek ontvangt u een offerte. Het traject kan dan starten en Henriëtte zal vervolgens één of enkele schetsontwerpen maken om te bekijken. In deze fase kunnen er nog aanpassingen gedaan worden. Na de tweede presentatie verwerkt zij nog eventuele laatste aanpassingen in het definitieve tuinontwerp.

Daarna heeft u met Henriëtte een gesprek over het matenplan en het beplantingsplan. Ten slotte zal Henriëtte een onderhoudsplan opstellen met hierbij de mogelijkheid om dit ter plaatse toe te lichten na aanleg van de tuin.

Henriëtte houdt graag tijdens de aanleg contact houdt met de hovenier voor het gewenste eindresultaat. Daarnaast is het mogelijk dat Henriëtte helpt bij het uitzetten van de beplanting als u uw tuin zelf aanlegt.

Compleet Tuinontwerp
Een compleet uitgewerkt tuinontwerp bestaat uit de volgende onderdelen:
● Enkele schetsontwerpen;
● Een definitief ontwerp;
● Een matenplan;
● Een beplantingsplan;
● Een onderhoudsplan;
Meer leest u hierover op haar website.

Prijzen
Op haar eigen website staat een prijsindicatie van de verschillende mogelijkheden.

U kunt tuinarchitect Apeldoorn Henriëtte Pieterson uit de regio Apeldoorn / Achterhoek inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan, gatenplan en onderhoudsplan.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp uit je eigen regio.
Mail of bel tuinarchitect Apeldoorn voor een kennismakingsgesprek. AlleTuinarchitecten.nl.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Apeldoorn op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.