Tuinarchitect Arnhem
Hortus Magnificus – Els de Weijer

E-mail tuinarchitect

Hortus Magnificus
Els de Weijer
Tuinontwerper
Tel: 06 – 24548551
www.elsdeweijer.nl

Bel of mail Els de Weijer voor een kennismakingsgesprek

Tuinarchitect Arnhem Hortus Magnificius

Laat Els de Weijer ook een ‘hortus magnificus’ [prachtige tuin] voor u ontwerpen.

Over Els de Weijer
Na 14 jaar docent ruimtelijke vormgeving aan de opleiding Mode en Kleding te zijn geweest, begon Els aan haar opleiding tot hovenier. Zij deed eerst ervaring op bij een tuinarchitect en startte in 2002 haar eigen bureau voor tuinarchitectuur. Els is het liefst altijd met tuinen bezig, tijdens haar werk en vrije tijd.

Werkwijze
In het vrijblijvende kennismakingsgesprek neemt Els uw wensen door en probeert een beeld te krijgen van hoe u woont (of werkt), hoe u de tuin wilt gebruiken en in welke stijl. Deze wensen geeft Els vorm in het tuinontwerp. Zij geeft de tuin een stevige structuur als basis. Vervolgens komen daar beplanting, belichting en ornamenten bij om de structuur te versterken.

Tijdens het vormgeven van de tuin zullen u en Els intensief samenwerken. Zij kan ook indien wenselijk de begeleiden verzorgen bij de uitvoering. Els werkt samen met een aantal zeer vakbekwame hoveniers.

Tuinontwerp
Wenst u een op maat gemaakt tuinontwerp in de sfeer die bij u past? Laat Els dan een tuinontwerp voor u maken. Elke tuin die Els ontwerpt is uniek; want geen tuin, huis en opdrachtgever zijn hetzelfde.
Els maakt twee verschillende ontwerpen om diverse mogelijkheden te laten zien. Daarna werkt Els het definitieve ontwerp verder uit in onderling overleg.

Beplantingsplan
Ook in het beplantingsplan verwerkt Els uw wensen en het kleurenpalet en de omstandigheden van de tuin zijn hierbij uitgangspunt. Els laat u zien dat beplanting ook onderhoudsarm kan zijn.
Leuk weetje: in 2015 heeft een door Els ontworpen tuin van Floralia de prijs voor mooiste voortuin gekregen.

Advies
Het kan ook zijn dat u genoeg heeft aan advies voor bijvoorbeeld een moeilijk hoekje in de tuin. Els geeft dan advies op basis van haar uurtarief. Els wordt ook op regiebasis gevraagd voor realisatiebegeleiding en offerte-beoordeling.

Lezing ‘Geschiedenis van de Tuinarchitectuur’
Els neemt u in anderhalf uur mee op een reis door de tijd: Hoe ontstonden eeuwen geleden de eerste tuinen, welke planten gebruikte men en hoe ontwikkelde de tuinarchitectuur zich. Te beginnen in de oudheid, de Romeinse tuin, foto’s van het prachtige Alhambra, tuinen uit de renaissance in Italië en baroktuinen in Frankrijk en nog veel meer. Els laat zien hoe maatschappij, politiek, kunst en tuinarchitectuur in de loop der eeuwen met elkaar verweven zijn. Eindigend bij een hedendaagse kunstenaar die al deze elementen in zijn werk terug laat komen.

U kunt Tuinarchitect Arnhem Els de Weijer van Hortus Magnificus inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies, workshops en lezingen.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp uit je eigen regio. Mail of bel tuinarchitect Arnhem voor een vrijblijvende kennismaking. AlleTuinarchitecten.nl.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Arnhem op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.