Tuinarchitect Assen
Joukje Schaap Tuinontwerp

E-mail tuinarchitect

Joukje Schaap Tuinontwerp
Tuinontwerper
Tel: 06 – 43800042
www.tuinontwerp-joukjeschaap.nl

Bel of mail Joukje Schaap voor een kennismakingsgesprek

Tuinarchitect Assen Joukje Schaap Tuinontwerp

Voor tuinontwerp en beplantingsadvies in Drenthe, Groningen en Friesland

Joukje Schaap
Joukje Schaap runt samen met haar partner sinds 1984 een vaste plantenkwekerij De Rode Pimpernel in Roden, Drenthe. Na haar opleiding aan de tuinbouwschool volgde Joukje diverse tuinontwerp cursussen omdat er veel vraag was naar kleurrijke tuinontwerpen met vaste planten. Alles wat er maar te vinden was over tuinontwerpen en beroemde landschapsarchitecten heeft Joukje zo ongeveer wel gelezen.

De combinatie van ervaren vasteplanten kweekster en tuinontwerper werkt goed. Joukje heeft inmiddels al meer dan 250 tuinen in Noord Nederland in o.a. Eelde, Haren, Hoogezand, Groningen, Leek, Paterswolde, Peize, Roden, Zuidlaren en vele andere plaatsen in Groningen, Friesland en Drenthe met succes ontworpen en beplant.

Tuinontwerp
De basis voor een mooie tuin begint bij een goed doordacht tuinontwerp. In de loop der jaren heeft Joukje een eigen stijl ontwikkeld met als uitgangspunt weinig onderhoud. De Moderne tuin (met een strakke vormgeving in combinatie met natuurlijk groeiende beplanting samen met bijzondere planten) én de Romantische Engelse tuin (met het hele jaar veel kleur en fleur) zijn twee specialismen geworden. Uiteraard kun je bij Joukje ook terecht voor andere stijlen. Meer projectfoto’s ziet u in haar portfolio op haar website.

Werkwijze
Joukje komt vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Alle wensen, eisen en mogelijkheden van de tuin worden besproken en bekeken. Op basis hiervan maakt Joukje een globale inschatting. Vervolgens maakt Joukje een tuinontwerp met beplantingsplan. Hierna volgt overleg en kunnen eventuele veranderingen worden aangebracht. Tenslotte maakt Joukje een definitief plan met een kostenberekening voor het tuinontwerp.
Je kunt Joukje ook bezoeken haar kwekerij. Op haar eigen website ziet u de openingstijden van De Rode Pimpernel.

Beplanting
Indien gewenst kan Joukje ook de beplanting uit haar eigen kwekerij De Rode Pimpernel leveren. Daarna kun je zelf de tuin aanleggen en beplanten of er voor kiezen dit aan Joukje over te laten.

Aanleg & Onderhoud
Wil je de aanleg en/of onderhoud van de tuin liever uitbesteden? Joukje heeft een vaste hovenier met wie zij nauw samenwerkt.

Begeleiding
Na aanleg kan Joukje 2 jaar begeleiding geven indien dit wenselijk is.

Je kunt Tuinarchitect Assen Joukje Schaap uit Drenthe inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan en tuinonderhoud.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je eigen regio. Mail of bel tuinontwerper Assen voor een vrijblijvende kennismaking. AlleTuinarchitecten.nl.

Wilt u ook een interieurstylist voor interieuradvies? Kijk dan eens bij interieurstylist Steenwijk op AlleStylisten.nl

Neem vrijblijvend contact op