Tuinarchitect Bilthoven
Buro Floris | tuin- en landschapsontwerp

E-mail tuinarchitect

Buro Floris
Jorine Boogaard
Tel: 06 – 526 89 095
Tuinontwerper
burofloris.nl

bel of mail Jorine Bogaard voor een vrijblijvende kennismaking

Welkom bij Tuinarchitect Bilthoven Buro Floris | tuin- en landschapsontwerp

Het beste uit je tuin halen doe je met mensen zoals Jorine Boogaard die hun liefde voor groen met anderen willen delen. Jorine ontwerpt tuinen in harmonie met de bewoners en hun huis. Tuinen waarin je kunt genieten, tuinieren, ontspannen en spelen.

Een tuin die elk seizoen mooier wordt, is zonder kennis en ervaring moeilijk zelf te ontwerpen en realiseren. Jorine vertaalt uw wensen naar een concreet tuinontwerp en beplantingsplan voor jarenlang tuinplezier.

Of uw tuin nu groot is of klein, of u van design of van puur natuur houdt. Met een tijdloos ontwerp komt iedere buitenruimte tot leven. Neem een kijkje in haar portfolio om meer tuinontwerpen te bekijken.

Over Buro Floris
Jorine Boogaard heeft een passie voor alles wat met tuinen en vormgeving te maken heeft. Door goed te kijken naar wie u bent en wat uw wensen zijn vertaalt zij dit naar een mooie nieuwe tuin met een eigen karakter die de beleving van u goed weerspiegelt evenals de stijl van Buro Floris.

Jorine volgde met succes de studie Tuinarchitectuur daarna nog een post-hbo-opleiding Stadse landschappen aan de Hogeschool van Utrecht.

Werkwijze

Kennismaking
Tijdens de vrijblijvende kennismaking bekijkt Jorine samen met u uw tuin, andere buitenruimte of bouwtekening en bespreken we uw wensen en budget.

Tweede bezoek – schets(en) bekijken
Tijdens het 2de bezoek bespreken we één of meerdere schetsen. Jorine schetst een beeld van de tuin die zij voor ogen heeft. Uw op- en aanmerkingen verwerkt zij in het definitieve ontwerp.

3de gesprek – definitieve ontwerp en beplantingsplan
Het definitieve ontwerp is een feit. Uw droomtuin staat op papier. Vervolgens komen ook materiaalkeuze, bestrating, verlichting en beplanting aan bod.

Uitvoering en onderhoud
U kunt kiezen of u de uitvoering van het tuinontwerp zelf gaat doen of uit handen geeft aan Jorine. Zij kan voor u het hele traject van offerte tot uitvoering verzorgen. De keuze is aan u!

Een jaar later
Na één jaar komt Jorine nog een keer bij u langs om de tuin te bekijken en geeft u indien nodig nog wat tips voor onderhoud mee.

U kunt Tuinarchitect Bilthoven Jorine Boogaard van Buro Floris inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies, schoolpleinen, parken en bedrijfstuinen.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je eigen regio. AlleTuinarchitecten.nl.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Bilthoven op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.