Tuinarchitect Delft
Groenconcepten.nu – Edith Kummer

E-mail tuinarchitect

Groenconcepten.nu
Edith Kummer
tuinontwerper
Tel: 06 161 30 991
www.groenconcepten.nu

Bel of mail Edith Kummer voor een kennismakingsgesprek

Tuinarchitect in Delft – Groenconcepten.nu

Tuinarchitect in Delft nodig? Maak kennis met tuinontwerper Edith Kummer van Groenconcepten.nu.

Over Edith Kummer

In 2003 startte Edith haar eigen tuinadviesbureau. Haar vakkennis verkreeg zij door de opleidingen tot vakbekwaam hovenier en tuinontwerpers en de opleiding interieurbeplanting in 2011.
Bij Edith staan duurzaam ondernemen en respect voor de natuur op de eerste plaats.

Werkwijze

Edith ziet het als een uitdaging om iedere tuin een eigen gezicht te geven, passend bij uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Een tuin met karakter, in stijl en in harmonie met uw budget.
Advies en service zijn daarbij heel belangrijk. Uw wensen als klant staan centraal en deze combineert zij graag met haar kennis, ervaring en vakmanschap. Hier neemt zij dan ook alle tijd voor!

Tuinontwerp & advies

Een goed ontworpen en uitgevoerd plan verhoogt de waarde van het huis en bespaart kosten door wijzigingen achteraf. Het kenmerkt zich door een goede basis, waarin bestrating, erfafscheiding, waterpartijen, verlichting, beplanting en tuinaccessoires in evenwicht zijn.

Het maken van een prachtig ontwerp is geen doel op zich. Het is de bedoeling, dat uw tuin de juiste sfeer ademt en u zich hierin herkent. Lekker lang natafelen met familie en vrienden onder uw overkapping, genieten van een zonovergoten tuin of juist een mooi schaduwplekje?

In al haar ontwerpen kiest Edith voor een duidelijke structuur, waarbij de weelderige beplanting de hardheid van de vormgeving verzacht.

Tarieven

Indicatie kosten voor ontwerp- en advies

tot 100 m2 €349
tot 250 m2 €465
tot 400 m2 €595

• groter op aanvraag
• Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW
• Buiten de regio vraagt Edith een kilometervergoeding
• De uiteindelijke kosten voor een ontwerp zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de intensiteit en complexiteit van het te maken ontwerp

Beplantingsplan

Bent u tevreden over de vorm van uw tuin, maar mist u de kennis over de juiste bomen, heesters en vaste planten?
Vaak is een goed beplantingsplan een ondergeschoven kindje in de realisatie van een nieuwe tuin. Het sluit o.a. impulsieve aankopen uit, kan veel kosten bij aanleg besparen en jarenlang tuinplezier opleveren.

Ook een groene tuin kan onderhoudsvriendelijk zijn!

Groen in een tuin biedt een duidelijke meerwaarde, mits de beplanting goed gekozen is. De kosten van een beplantingsplan verdienen zich over het algemeen weer terug.

De keuze van de beplanting hangt samen met uw voorkeur, de gewenste sfeer, de ligging en de grondsoort. Niet alleen de bloeivorm en kleur zijn van belang, maar ook de sierwaarde van het blad en het beeld van de tuin door het jaar heen. De beplanting heeft sfeer, past bij elkaar en is optimaal afgestemd op de plek in uw tuin. Met kennis en ervaring kiest Edith de beplanting passend bij het ontwerp.

Tuinaanleg

Uiteraard kan Edith uw tuin ook aanleggen. In ruim 14 jaar tijd is zij uitgegroeid tot een vakbekwaam en ambitieus bedrijf. Alle werkzaamheden worden in eigen beheer of met gespecialiseerde bedrijven uitgevoerd. Door deze samenwerking is een goed ‘team’ van mensen en bedrijven ontstaan, met enthousiaste en vakbekwame medewerkers.

Contact opnemen

Bel Edith Kummer op 06 161 30 991 voor een vrijblijvende kennismaking of neem onderaan deze pagina via het contactformulier contact met haar op en zij stuurt u graag haar uitgebreide werkwijze. U kunt Tuinarchitect Delft Edith Kummer van Groenconcepten.nu inhuren voor (3D) tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud.

AlleTuinarchitecten.nl : tuinontwerpers voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Klantenreacties

We hebben een prachtige tuin gekregen goed afgestemd op onze wensen en een verrassend ontwerp. De communicatie met Edith verliep enorm prettig. Tijdens het inrichten van de tuin is er enorm netjes gewerkt en ligt de tuin er nu heel mooi bij. We kunnen niet wachten tot het lente wordt!

Heeft u ook behoefte aan interieuradvies voor binnen in huis? Kijk dan eens bij interieurstylist Delft op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.