Tuinarchitect Den Bosch
Marja Gijben Buiten ontwerp

E-mail tuinarchitect

Marja Gijben Buiten ontwerp
tuinontwerper
06 5332 6395
www.marjagijben.nl

Bel of mail Marja Gijben voor vrijblijvende kennismaking

Tuinontwerper | Tuinarchitect Den Bosch Marja Gijben Tuinontwerp

Aandacht – Passie – Creativiteit – Rust – Sfeer

Een droomtuin begint met een goed ontwerp. Een fijne tuin die helemaal bij u past en waarin u zich thuis voelt, dan is voor Marja Gijben uit Liempde een tuinontwerp echt geslaagd. Haar inspiratie voor het ontwerpen haalt zij uit de omgeving en uw persoonlijke wensen. Zij staat voor ontwerpen met een heldere structuur, die de ruimte optimaal indeelt en waar je graag in verblijft. Met deze basis vult zij het ontwerp aan met zorgvuldig uitgezochte planten voor evenwicht, sfeer en dynamiek in de tuin.

Werkwijze tuinontwerp

Marja komt graag voor een vrijblijvende kennismaking bij u thuis. Tijdens dit gesprek legt zij haar werkwijze uit, toont voorbeelden en inventariseert uw persoonlijke wensen voor uw droomtuin. U ontvangt na het gesprek een offerte waarna Marja een schetsvoorstel ontwerpt. Na overleg en uw goedkeuring maakt zij een definitief ontwerp. Aanvullend kan Marja ook voor u  een beplantingsplan en/of verlichtingsplan ontwerpen. Tevens kan zij advies geven voor objecten in de tuin en/of over te gebruiken materialen. Om u te ontzorgen begeleidt Marja het project tijdens de uitvoering en is uw aanspreekpunt. Voor de aanleg werkt Marja samen met vakbekwame hoveniers, stratenmakers en kwekerijen die hun werk met veel zorg en aandacht verrichten.

Marja Gijben maakt tuinontwerpen voor particulieren, maar ook voor diverse instellingen, speelplaatsen, scholen en diverse buurtprojecten. Neem gerust een kijkje in haar portfolio op haar eigen website.

U kunt Tuinarchitect Den Bosch Marja Gijben Buiten ontwerp inschakelen voor tuinontwerp, beplantingsplan, verlichtingsplan en tuinadvies.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio. Mail of bel Tuinarchitect Den Bosch Marja Gijben voor een vrijblijvende kennismaking. AlleTuinarchitecten.nl.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Heeft u ook behoefte aan een interieurstylist voor binnen? Kijk dan ook eens bij interieurstylist Den Bosch op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.