Tuinarchitect Den Haag
Aleid Westenberg Tuindesigns

E-mail tuinarchitect

Aleid Westenberg Tuindesigns
Aleid Westenberg
Tuinontwerper
Tel: 06 53 76 30 12
www.tuindesigns.nl

Bel of mail Aleid Westenberg voor een vrijblijvende kennismaking

Tuinarchitect in Den Haag | Aleid Westenberg – Tuindesigns

Over Aleid Westenberg
Aleid volgde haar opleiding tuinontwerp ‘Landscape design and practice’ in Nieuw Zeeland waar zij in 1989 haar bureau startte. In 1997 kwam zij naar Den Haag en zette haar onafhankelijke tuinontwerpbureau hier voort.

Aleid ziet de tuin als een verlengstuk van het huis en noemt deze vaak ook ‘tuinkamer’. Zij heeft als doel de tuin zo te ontwerper dat haar klanten er zich helemaal in thuis voelen. De keuze van stijl wordt zowel bepaald door de opdrachtgever als door factoren zoals het interieur en de architectuur van het huis. De ene keer ontwerpt zij modern, dan weer klassiek of mediterraan. U kunt bij haar terecht voor kleine en grote tuinen, voor een dakterras, stadstuin tot aan een boerderijtuin.

TUINONTWERP
Aleid probeert tijdens een gratis kennismakingsgesprek inzicht te krijgen in uw ideeën over de functies, de sfeer en het karakter van uw tuin en uw budget. U ontvangt van haar een offerte voor de kosten van een tuinontwerp.
Daarna maakt Aleid een inventarisatie van de huidge situatie en volgt er een tweede gesprek waarin zij foto’s en voorbeelden laat zien, zodat uw smaak ook visueel duidelijk wordt. Vervolgens maakt Aleid schetsen van mogelijke ontwerpen. Na overleg en akkoord werkt zij de schetsen met de eventuele aanpassingen uit tot een definitief ontwerp. Aleid levert bij het definitieve tuinontwerp ook een uitgebreide plantenlijst zodat u precies weet welke beplanting nodig is.

TUINADVIES – KORT CONSULT
Aleid komt graag naar u toe voor een kort consult (1 tot 3 uur) wanneer u vragen of advies nodig heeft tegen haar uurtarief.

TUINAANLEG & ONDERHOUD
Aleid kan de aanleg van uw tuin ook voor u uitvoeren zodat u er geen omkijken naar heeft. Zij maakt voor u een bestek van het tuinontwerp nodig voor het opvragen van een offerte bij een hovenier. Tijdens het gehele proces ziet Aleid er zelf op toe dat de tuinaanleg zoals afgesproken wordt gerealiseerd. U krijgt na de aanleg van Aleid een onderhoudsschema waarin precies staat wat u tijdens de verschillende seizoenen moet doen. Na de aanleg komt Aleid nog 2 maal terug. Zij bespreekt met u de ontwikkeling van de tuin en geeft praktische tips en eventuele aanvullingen.

VOORBEELDEN VAN TUINEN
Kijk op Aleid’s eigen website om meer van haar projecten te bekijken.

U kunt Aleid Westenberg Tuinarchitect Den Haag inhuren voor een tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp uit je eigen regio. Mail of bel Tuinarchitect Den Haag voor een vrijblijvende kennismaking. AlleTuinarchitecten.nl.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Den Haag op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.