Tuinarchitect Deventer
Stefan Jaspers Tuin & Landschap

E-mail tuinarchitect

Stefan Jaspers Tuin & Landschap
Tuinontwerper
Tel: 06-13572766

www.stefanjaspers.nl

Bel of mail Stefan Jaspers voor een kennismaking

Tuinarchitect Deventer Stefan Jaspers Tuin & Landschap

Creatief, duurzaam & persoonlijk

Je kunt Stefan Jaspers inschakelen voor tuinontwerp, tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud. Zijn passie voor tuin, landschap, natuur en architectuur is inmens groot en zie je terug in de uiteenlopende opdrachten die hij realiseert voor zowel particulieren als bedrijven. Stefan transformeert uw wensen tot een sfeervolle en praktische buitenruimte die aansluit bij uw levenswijze, gebruik en budget. Van kleine stadstuin tot riant landgoed en van beplantingsplan tot bedrijfstuin.

Stefan Jaspers heeft een omvangrijk netwerk van deskundige collega’s waaronder hoveniers en kwekers. Stefan Jaspers Tuin & Landschap werkt vanuit Arriën (gemeente Ommen) en Deventer. Hij werkt door heel Nederland, maar grootendeels in Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel.

Over Stefan Jaspers
Al van jongs af aan was Stefan Jaspers gebiologeerd door de natuur. Hij werd grootgebracht op een boerderij met dieren en planten en had daar zijn eigen tuintje met planten. Na zijn hoveniersopleiding voltooide hij de Hogeschool van Hall Larenstein in de richting Tuin- en landschap. Aangevuld met zijn opgedane werkervaring bezit hij nu de expertise om duurzame en maakbare tuinontwerpen te creëren.

Duurzaam
Duurzaamheid staat altijd voorop in Stefan’s ontwerpen. Over elk detail denk hij zorgvuldig na zodat er geen onverwachte verrassingen opduiken. Hij ontwerpt de beplanting rekening houdend met het latere onderhoud. Bodem en plant stemt hij op elkaar af om een duurzame vegetatie te laten groeien waar u weinig onderhoud aan heeft.

Creatief
Stefan past in zijn tuinontwerpen stoere en praktische architectonische elementen toe. Zijn inspiratie komt voor een groot deel uit uw eigen omgeving en kiest voor materialen die passen bij uw woning én omgeving. Hij houdt hierbij uiteraard rekening met de verschillende seizoenen zodat zijn ontwerpen het hele jaar interessant zijn en vooral vanzelfsprekend overkomen.

Werkwijze
Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreekt Stefan samen met u uw wensen en ideeën. Na afloop maakt hij een offerte met hierbij inbegrepen een visie. Hierna maakt hij één tot meerdere met de hand getekende schetsontwerpen die hij aanvult met ruimtelijke tekeningen en sfeerbeelden om een goed beeld te krijgen. Wanneer het schetsontwerp u aanspreekt, werkt Stefan het definitieve ontwerp uit inclusief een beplantingsplan & afwatering. Indien wenselijk kan Stefan er meer onderdelen aan toevoegen zoals: 3d impressies, faseringsplan, grondwerktekening, matenplan, uitvoeringstekening en verlichtingsplan. Tot slot kan Stefan de uitvoering volledig voor u uit handen nemen in samenwerking met zijn netwerk van collega’s.

Heeft u interesse, vragen of bent u nieuwsgierig naar wat Tuinontwerper Deventer Stefan Jaspers voor u kan beteken? Bel 06-13572766 of stuur een mail via het contactformulier.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp uit je eigen regio. Mail of bel Tuinarchitect Deventer voor een vrijblijvende kennismaking. AlleTuinarchitecten.nl.

Heeft u ook behoefte aan interieuradvies voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Deventer op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op