Tuinarchitect Dordrecht
Van der Rhee Outdoor Design | Gerbrand van der Rhee

E-mail tuinarchitect

Van der Rhee Outdoor Design
Gerbrand Van der Rhee
tuinontwerper
Tel: 06 55 95 39 85

www.vdrhee-outdoordesign.nl

Neem contact op met Gerbrand van der Rhee voor een kennismaking

Tuinarchitect in Dordrecht Van der Rhee Outdoor Design

uniek, tijdloos en slim

Over Gerbrand van der Rhee
Eigenaar van Van der Rhee Outdoor Design is Gerbrand van der Rhee. Als afgestudeerde aan de Ontwerpacademie in Rotterdam, waar hij de specialisatie tuinontwerp en beplantingsplannen deed, heeft hij inmiddels veel ervaring opgedaan met het aanleggen van tuinen en beplanting.

Particulier
De tuinontwerpen van Gerbrand zijn uniek, tijdloos en duurzaam. Hij kiest zorgvuldig de juiste planten uit zodat u er jaren van kunt genieten. Zijn tuinontwerpen hebben een eigen en vernieuwend karakter door gebruik te maken van verrassende materialen zoals glas en metaal. Daarnaast houdt Gerbrand rekening met het ecologische aspect dat tegenwoordig net zo zwaar telt als het esthetische. Het liefst gebruikt Gerbrand dan ook planten die vlinder- en bijenvriendelijk zijn.

Uw nieuwe tuin zal straks mooi aansluiten bij uw eigen wensen, de architectuur van uw huis, de omgeving en ligging. Bij Gerbrand kunt u terecht voor het gehele traject: van ontwerp tot realisatie. Hij werkt samen met zorgvuldig uitgekozen vakmensen in de regio.

Zakelijk
Groen geeft uw bedrijf meerwaarde: het leidt tot betere prestaties bij uw werknemers, het voorkomt stress en het is een mooi visitekaartje. Wanneer u Gerbrand een ecologisch concept laat toepassen zal dit perfect aansluiten bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hij ontwerpt graag voor u een bedrijfstuin die aansluit bij uw eigen bedrijfsidentiteit. Meer hierover leest u op zijn website.

Werkwijze
Gerbrand komt voor een eerste vrijblijvende kennismaking bij u langs waarin hij o.a. uw wensen bespreekt.
Zodra u Gerbrand de opdracht geeft, gaat hij aan het werk en tekent een eerste tuinontwerp.
Gerbrand laat tijdens een tweede gesprek het ontwerp zien en is er ruimte om aanpassingen door te geven. U bespreekt nu ook de materiaalkeuze, verlichting en beplanting.
Tijdens het derde gesprek presenteert Gerbrand het definitieve tuinontwerp (eventueel in 3D*), verlichtingsplan en beplantingsplan vergezeld van een heldere kostenbegroting.
Dan start de fase van realisatie waarbij er bij iedere stap overleg is voor een optimale communicatie.
Binnen een half jaar na aanleg komt Gerbrand de tuin nog een keer aanschouwen om het eindresultaat te bekijken.

*Met Gerbrand’s moderne 3D visualisatie wandelt u als het ware door uw nieuwe tuin om deze zo realistisch mogelijk te ervaren.

U kunt Tuinarchitect Dordrecht Gerbrand van der Rhee inhuren voor tuinontwerp, tuinadvies, begeleiding en realisatie.

Bel 06 55 95 39 85 voor het maken van een vrijblijvende kennismaking of stuur een mail via het contactformulier.

Heeft u ook behoefte aan interieuradvies voor binnen in huis? Kijk dan eens bij interieurstylist Dordrecht op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op