Tuinarchitect Ede
Tuinontwerpbureau ConceptGroen | Gilbert de Jong

E-mail tuinarchitect

Tuinontwerpbureau ConceptGroen
Gilbert de Jong
Tuinontwerper
Tel: 06 20 54 23 10
www.conceptgroen.nl

Bel of mail Gilbert de Jong voor een kennismakingsgesprek

Tuinarchitect in Ede ConceptGroen

Zoekt u een tuinontwerper die voor u een tuin kan ontwerpen waarin u heerlijk kunt ontspannen en genieten? Bel of mail voor een kennismaking met tuinontwerper Gilbert de Jong. Hij werkt al jaren in het weekend als vaste tuinontwerper bij De Schetsservice in De Tuinen van Appeltern.

Over Gilbert de Jong

Met ruim 30 jaar ervaring ontwerpt Gilbert de Jong de prachtigste tuinen. Gilbert werkt in zijn tuinontwerpen met hartlijnen (bij voorkeur zelfs dubbele) waardoor de verschillende onderdelen samenkomen in een samenhangend geheel. Het resultaat is een origineel en bruikbaar tuinontwerp. Kijk op zijn eigen website in zijn portfolio voor meer en grotere foto’s.

Werkwijze Tuinontwerp

Gilbert start met een gratis kennismaking* bij u thuis. Uw wensen komen aan bod, hij vertelt over zijn werkwijze en de kosten worden besproken. U kunt ook vooraf contact opnemen voor een richtlijn van de tarieven.
* indien u niet verder dan 20 km van Loenen op de Veluwe woont.

Schetsservice

De schetsservice is wellicht interessant als u zelf aan de slag wilt, maar nog niet precies weet hoe u uw tuin wilt indelen. In een uur tijd maakt Gilbert een tuinschets en advies op maat.

U heeft voor de schetsservice nodig:
● een basistekening op schaal
● enkele foto’s en/of film van de huidige situatie
● tuin oriëntatie t.o.v. zon
● bouwstijl van uw woning

Maak op 1 van deze 3 manieren een schetsservice afspraak:
● op Gilbert’s kantoor in Loenen op de Veluwe
● op locatie bij u thuis*
● in De Tuinen van Appeltern
* aanvullende kosten voor reistijd & auto zijn van toepassing wanneer u verder dan 20 km van Loenen op de Veluwe woont.

Kosten schetsafspraak: €95 per uur (2020). €20 per volgend kwartier.

Na het schetsadvies

U kunt met het schetsadvies op zoek meteen aan de slag met uw tuin. Wilt u de tuinaanleg (gedeeltelijk) uitbesteden, dan kan Gilbert de gemaakte schets (tegen een afgesproken tarief) uitwerken in een tuinontwerp en/of gedetailleerd beplantingsplan. Met dit tuinontwerp op zak kunt u bij hoveniers vrijblijvende offertes opvragen. Gilbert kan ook voor u de beplanting bestellen tegen een gunstige prijs.

Reacties van klanten

“Na een bezoek aan de Tuinen van Appeltern werd door Gilbert de Jong, van ConceptGroen, onze wensen mbt een nieuw aan te leggen tuin speels omgezet in een bruikbare schets. Deze schets werd in het vervolgtrajekt zeer vakkundig en creatief vertaald naar een tuinplan en plantenlijst in oa een 3D presentatie. Het gehele tuinontwerp werd vervolgens aangeleverd in 2 mooie werkbare plannen in een geplastificeerd A3 formaat. Erg mooi! Het was een heel prettig contact waarbij we diverse keren feedback konden geven. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de snelheid van leveren. We kunnen nu goed onderbouwd op zoek naar een hoveniersbedrijf voor de realisatie van de tuin.” Ton en Mia Visser

U kunt Tuinarchitect Ede Gilbert de Jong van ConceptGroen inhuren voor schetsservice, tuinontwerp en beplantingsplan.

Heeft u belangstelling, vragen of bent u benieuwd of Tuinarchitect Ede Gilbert de Jong iets voor u kan betekenen? Bel 06 20 54 23 10 of stuur een mail via het contactformulier.

Mail of bel Tuinarchitect Ede voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinarchitecten.nl : tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Ede op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.