Tuinarchitect Enschede
Mark ter Hofte

E-mail tuinarchitect

Mark ter Hofte
tuin- & landschapsontwerp
Tuinontwerper
Tel: 06 48 39 14 95
www.markterhofte.nl

Bel of mail Mark ter Hofte voor een vrijblijvende kennismaking

Tuinarchitect Enschede – Mark ter Hofte

Al van kinds af aan heeft Tuinarchitect Enschede Mark ter Hofte een klik met de natuur gehad. Hij is geboren en opgegroeid in Markelo. Hij volgde de studie Tuinarchitectuur waarbij zijn passie en interesse voor architectuur, natuur, vormgeving en design mooi van pas kwamen. Hij kwam tijdens zijn studie bij een toonaangevende tuinarchitect te werken waar hij veel heeft geleerd. Mark ontwikkelde zijn eigen visie en startte vervolgens zijn eigen tuinontwerpbureau.

Tuinontwerp

tuinarchitect Enschede schetssessie De tuin is een plek waarin u kunt leven, maar tegelijkertijd ook een plek voor flora en fauna. Mark creĆ«ert in zijn tuinontwerpen de juiste mix van luxe voor uzelf en een prettige leefomgeving voor dieren en planten. Hij zoekt daarbij naar de juiste balans tussen natuur en architectuur. Hoeveel mag er groeien en hoeveel wordt er ontworpen. Een heldere vormgeving en een groene invulling zijn de uitgangspunten. Mark’s tuinontwerpen lijken vanzelfsprekend: helder, ongedwongen & samenhangend.

U wilt uw tuin, eigenlijk net als uw interieur, laten aansluiten bij uw eigen smaak en wensen. Mark vertaalt uw wensen & eisen naar een tuinontwerp dat bij u en de omgeving past.

Neem een kijkje in zijn portfolio om de foto’s van zijn projecten in het groot te zien.

Neem contact op

Heeft u interesse, vragen of bent u benieuwd of Tuinarchitect Enschede Mark ter Hofte iets voor u kan betekenen? Bel 06 48 39 14 95 of stuur een mail via het contactformulier.

Mail of bel Tuinarchitect Enschede voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinarchitecten.nl : tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Enschede op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.