Tuinarchitect Goes
SK tuinatelier – Sandra Korstanje

E-mail tuinarchitect

SK tuinatelier
Sandra Korstanje
tuinontwerper
Tel: 06 – 22473071
www.sktuinatelier.nl

Bel of mail Sandra Korstanje voor een kennismakingsgesprek

Tuinarchitect Goes | SK tuinatelier voor tuinontwerp, beplantingsplan en snoeiadvies

U loopt tegen een probleem in de tuin aan of heeft een wens om de tuin te vernieuwen. U heeft misschien zelf al het nodige ondernomen. Sandra Korstanje van SK tuinatelier weet hoe lastig dit kan zijn.

Over Sandra Korstanje
Sinds 1998 is Sandra actief als tuinontwerper in Goes en omgeving. Sandra overziet, luistert, structureert, heeft oog voor detail én tegelijkertijd ook de rode draad. De tuin is voor haar meer dan een verlengstuk van uw huis, nl. een verlengstuk van u zelf. Sandra zorgt voor balans en de juiste verhouding.

Wat kan Sandra voor u betekenen?
Een tuinontwerp op maat maken.
Voor kleine en grote tuinen.
Oudere tuinen of tuinen voor nieuwe woningen.
Grote en kleine tuinproblemen oplossen.
Tuinadvies geven en tuinschetsen maken.
Simpelweg chaos in uw tuin aanpakken.
Uw tuinwensen omzetten in werkelijkheid.

Uw droomtuin in een paar stappen!
Op de eigen site van Sandra kunt u haar stappenplan om tot een droomtuin te komen, lezen.

Tuinaanleg zelf doen of uitbesteden?
Met het totaalplan op zak kunt u kiezen om er zelf mee aan de slag te gaan of het te laten uitvoeren door een hovenier. Sandra kan u hierbij helpen. Ook wanneer u graag wilt dat Sandra de nieuwe beplanting op de juiste plek zet.

Hulp met snoeien
Sandra geeft ook snoei-of onderhoudsinstructies, ook voor tuinen die zij niet ontworpen heeft. Een uur of langer, wat u wenst. Zij helpt u graag.

Sandra Korstanje inschakelen
Heeft u een goed gevoel over wat u leest en ziet op deze pagina? Bel of mail Sandra Korstanje dan voor een kennismaking. Dan is de eerste stap al gezet.

U kunt Tuinarchitect Goes Sandra Korstanje van SK tuinatelier inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies en tuinhulp.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp uit je eigen regio. Mail of bel tuinarchitect Goes voor een vrijblijvende kennismaking. AlleTuinarchitecten.nl.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Middelburg op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.