Tuinarchitect Goes
SK tuinatelier – Sandra Korstanje

E-mail tuinarchitect

SK tuinatelier
Sandra Korstanje
tuinontwerper
Tel: 06 – 22473071
www.sktuinatelier.nl

Bel of mail Sandra Korstanje voor een kennismakingsgesprek

Tuinarchitect in Goes | SK tuinatelier voor tuinontwerp, beplantingsplan en advies

Voor liefhebbers van een fijne en groene tuin

Het maakt niet uit of de omvang van je tuin groot of klein is; Sandra Korstanje helpt je het maximale uit je tuin te halen zodat je hier elke dag weer zorgeloos van kunt genieten. Sandra maakt hedendaagse tuinontwerpen voor mensen die veel waarde hechten aan een fijne, groene buitenruimte.

Het startpunt van je droomtuin begint hier!

Je hoeft geen bedreven tuinier te zijn om te kunnen genieten van je tuin. Wellicht zit je liever in je tuin om te ontspannen, dan er in bezig te zijn. De meeste van Sandra’s klanten hebben geen groene vingers, maar hebben wel een duidelijke voorkeur voor het creëren van een fijne, groene buitenplek. En daarmee kan Sandra je goed van dienst zijn, zodat jouw tuin je op alle fronten optimaal tuingeluk bezorgt.

Over Sandra Korstanje

Sandra Korstanje is eigenaresse van SK tuinatelier en creatief tuinontwerper sinds 1998. Heel bijzonder vindt zij het dat haar werk zo bepalend kan zijn. Het is een verantwoordelijkheid en een voorrecht. Sandra geniet ervan om de mensen met haar tuinontwerpen een portie dagelijks tuingeluk te schenken.

De basis voor een goed tuinontwerp draait om de juiste verhouding en balans: Beschutting of juist open. Vol tegenover leegte. Zwaar tegenover licht. Als het klopt, vallen de puzzelstukjes mooi samen.

De tuinen van Sandra Korstanje kenmerken zich door heldere, verbindende lijnen die connectie maken met een speelse beplanting. Ze bevatten een bepaalde mate van contrast in de toegepaste materialen en gekozen beplantingen. Het zijn tuinen die in harmonie zijn met hun omgeving en versterken het karakter van de woning. Sandra zorgt ervoor dat alles tot in detail klopt, want het draait immers om jouw tuin.

Maatwerk afgestemd op jouw wensen

Bij een kennismakingsgesprek loopt Sandra graag eerst met jou door je tuin. Vertel wat er speelt, met welk tuinprobleem je zit. Zij vertelt jou wat haar opvalt, zowel positieve als negatieve punten. Welke dingen in de tuin niet functioneren of niet zo fijn aanvoelen. En ik zal ook uitleggen waardoor dit komt zodat er iets aan gedaan kan worden.

Klantenreacties

“Wij hadden een hele tuin rondom het huis aan te leggen en kwamen daar zelf niet uit met indeling en juiste beplanting. Wij kwamen toen bij Sandra terecht en zij heeft heel goed naar ons geluisterd en kwam na een aantal overlegmomenten en aanpassingen tot een heel mooi ontwerp. Waarbij zij heel goed rekening houdt met zichtlijnen, bloeiperiodes, ruimtelijk, praktisch, aanzicht, etc. Je merkt dat zij ervaring heeft en dat zij iets extra’s brengt. Sandra is zeker aan te raden!”
Fam. van de Velde | Goes

“We zijn echt heel happy met het resultaat, zowel qua ontwerp als verrassende beplanting – het is elke keer weer een feestje om naar de tuin te kijken, erin te werken en ervan te genieten – ook hebben we inmiddels de 1e appeltaarten kunnen bakken met appels uit de tuin! We bevelen Sandra dus van harte aan!”
Suzanne | Dishoek

“Wat we erg fijn vonden is dat Sandra de tijd neemt voor haar klanten, we vooraf wisten wat de kosten zouden zijn, we haar altijd konden mailen of bellen als er vragen waren en dat ze heeft geholpen bij het uitzetten en planten van de grootste planten. En we mogen nog altijd contact opnemen als er vragen zijn. Kortom: wij zijn erg tevreden over SK tuinatelier!”
Familie de Rooij, Middelburg

U kunt Tuinontwerper Goes Sandra Korstanje van SK tuinatelier inhuren voor tuinontwerp en beplantingsplan.

Mail of bel Tuinarchitect Goes op 06 – 22473071 voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinarchitecten.nl : tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Middelburg op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.