Tuinarchitect in Gouda
Sjaak Willemstein

E-mail tuinarchitect

Sjaak Willemstein
Tel: 0182-618455
Tuinontwerper

www.willemsteinhoveniers.nl

bel of mail Sjaak Willemstein om een afspraak te maken

Tuinarchitect in Gouda – Sjaak Willemstein

een duurzame tuin met passie en professionaliteit

Over Sjaak Willemstein

Ruim dertig jaar geleden startte Sjaak Willemstein zijn eigen hoveniersbedrijf. Vandaag de dag behoort hij tot één van de duurzaamste hoveniers van Nederland. Hij behaalde namelijk de Zilveren prijs in de categorie ‘Duurzaamste Hovenier van Nederland’.

Tuinen ontwerpen en deze ook te onderhouden is Sjaak’s grootste hobby. Voor een prettige sfeer gebruikt hij in zijn duurzame en levende tuinen bij voorkeur natuurlijke materialen en vogel- en bij vriendelijke beplanting. Bovendien voegt hij in zijn tuinen bacterie- en schimmelcultuur (effectieve micro-organismen) aan de grond toe voor een activering van het bodemleven.

Groene tuin

Sjaak Willemstein werkt bij voorkeur met natuurlijke materialen, effectieve micro-organismen, het hergebruik van regenwater en inheemse beplanting. Op deze manier kan er een duurzame en levende tuin ontstaan voor vele jaren tuinplezier. En u zult van Sjaak leren dat een duurzame tuin niet persé duur hoeft te zijn. Meer over duurzaam kun je lezen op zijn website.

Tuinontwerp

De basis van een mooie tuin is een goed tuinontwerp. Sjaak maakt graag voor u een 2D of 3D tuinont­werp aangevuld met een bijbehorend beplan­tings­plan en werkschema voor het tuinonderhoud. In de heldere offerte staat een opsomming van de te gebruiken mate­ri­a­len en te verrichten werk­zaam­he­den.

Aanleg, Onderhoud & Advies

Sjaak Willemstein kan u ook bijstaan tijdens de realisatie, met de tuinonderhoudservice en voor tuinadvies. Bijvoorbeeld wanneer u niet precies weet wanneer u zelf moet snoeien.

Contact opnemen met Sjaak Willemstein

Voor een vrijblijvende kennismaking bel Tuinarchitect Gouda Sjaak Willemstein op 0182 – 61 84 55 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende kennismaking.

AlleTuinarchitecten.nl : Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Gouda op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.