Tuinarchitect Groningen
Holtjer Tuinontwerp – Monique Holtjer

E-mail tuinarchitect

Holtjer Tuinontwerp
Monique Holtjer
Tuinontwerper
TeL: 06 515 197 04
www.holtjertuinontwerp.nl

Bel of mail Monique Holtjer voor een kennismakingsgesprek

Tuinarchitect Groningen Holtjer Tuinontwerp

In een Holtjer tuinontwerp komen uw ideeën tot bloei

Als professioneel tuinontwerper levert Monique Holtjer uit Groningen graag een inspirerende bijdrage aan de realisatie van uw wensen en ideeën. De door Monique Holtjer ontworpen tuinen hebben een heldere vormgeving met een opvallend lijnenspel, een verrassende dieptewerking en een afgewogen kleurencombinatie van bomen, struiken en planten die er optimaal floreren. Als u Monique inschakelt krijgt u dan ook een sfeervolle tuin die volledig beantwoordt aan uw wensen.

Visie
Monique Holtjer zoekt alijd naar een balans tussen natuur, ruimte en functionaliteit. Het natuurlijke komt tot uitdrukking in een beplanting die past bij de omgeving en de bodemstructuur. Verder brengt zij zoveel mogelijk variatie aan in de ruimte. Bovendien streeft Monique er naar het tuinoppervlak zo optimaal mogelijk te benutten. Daarbij houdt ze sterk rekening met uw wensen voor een terras, speelplek of vijver, want een tuin moet niet alleen mooi zijn, maar ook uitnodigend, gebruiksvriendelijk en functioneel.

Compleet Tuinontwerp
Het complete tuinontwerp in verschillende stappen:

Stap 1. Kennismaking
Monique Holtjer komt bij u langs, proeft de sfeer in uw huis en de ruimte eromheen en inventariseert uw wensen en ideeën. Verder maakt zij foto’s van de buitenruimte, de tuin en omgeving. Monique registreert ook meteen de globale afmetingen van uw tuin. Deze kennismaking is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Stap 2. Verslag, kostenoverzicht en offerte
U ontvangt een verslag van het kennismakingsgesprek met een kostenoverzicht voor verschillende ontwikkelingsstadia. U kunt dan kiezen welke stappen u verder wilt maken: van schetsontwerp tot compleet tuinontwerp (een compleet tuinontwerp is inclusief beplantingsplan). Alleen een beplantingsplan afnemen is ook mogelijk. Bovendien kunt u advies en begeleiding bij de aanleg krijgen. Bij elke stap staat vermeld welke kosten daaraan verbonden zijn. Zodra u een keuze heeft gemaakt ontvangt u daarvan een offerte.

Stap 3. Schets
Voor een schets komt Monique bij u terug en bepaalt nauwkeurig de afmetingen van uw tuin. Daarna maakt zij een paar schetsen van een mogelijke indeling en bespreekt deze met u. Het kan zijn dat u dan al een keuze kunt maken. Het is ook mogelijk de schetsen op onderdelen te combineren. De gewenste veranderingen verwerkt Monique dan in het definitieve tuinontwerp.

Stap 4. Compleet Tuinontwerp
Het tot in details uitgewerkte tuinontwerp bestaat uit een op schaal uitgevoerde plattegrond in kleur, een beplantingsplan en suggesties voor materiaalgebruik en tuinverlichting. Al deze onderdelen voegt Monique Holtjer samen in een handzame presentatiemap.

Aanleg compleet tuinontwerp
Het is aan u wie de tuin aanlegt. Als u het niet zelf wilt doen, kan Monique u helpen bij de keuze van een hovenier. Desgewenst kan zij ook advies en begeleiding geven tijdens de aanleg, zodat het ontwerp adequaat, volgens plan, wordt uitgevoerd. U kunt Monique Holtjer ook de opdracht geven voor aanleg van het beplantingsplan. Monique streeft ernaar dat het resultaat uw verwachtingen overtreft.

Kostenindicatie Tuinontwerp
Een aantal factoren, zoals uw wensen, de te ontwerpen oppervlakte en eventuele hoogteverschillen in uw tuin, spelen een rol in de definitieve kosten van een tuinontwerp. Om een indicatie te krijgen in de kosten van een tuinontwerp door Monique klik hier.

Klantreactie
“Omdat ik geen verstand van tuinen heb, maar wel graag een droomtuin wilde, heb ik Monique gevraagd om deze voor mij te ontwerpen (eigenlijk heb ik Monique bijna van de fiets getrokken omdat ik DEZE zomer nog een mooie tuin wilde en niet langer kon wachten!). Een bloeiende tuin het hele jaar door, een lekkere plek om te relaxen en een vuurtje te stoken, de symmetrie waar ik zo van hou. Met al mijn wensen maakte Monique een plan voor een geweldige tuin die mijn dromen overstijgt. Dit had ik niet kunnen bedenken! Mijn enige spijt is dat ik haar niet eerder gevraagd heb!” Esther Koops

Meer klantenreacties over Holtjer Tuinontwerp kunt u lezen bij de referenties op haar eigen website.

U kunt Monique Holtjer ook inschakelen voor een Tuinadvies.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp uit je eigen regio. Mail of bel Tuinarchitect Groningen voor een vrijblijvende kennismaking. AlleTuinarchitecten.nl.

U kunt Monique Holtjer Tuinarchitect Groningen inschakelen voor compleet tuinontwerp, tuinadvies, schetsontwerp en beplantingsplan.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Groningen op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.