Tuinarchitect Haarlem
Groene Kikker Tuinontwerp

E-mail tuinarchitect

Groene Kikker Tuinontwerp
Mariette Klay
tuinontwerper
Tel: 023-5287056 of 06-24285433
www.groenekikker.nl

Mail of bel Mariette Klay voor een kennismakingsgesprek

Tuinarchitect in Haarlem | Mariette Klay – Groene Kikker Tuinontwerp

Tuinarchitect Haarlem Mariette Klay van Groene Kikker Tuinontwerp ontwerpt tuinen waar u in kunt genieten en ontspannen. Zij ontwerpt mooie tuinen met een natuurlijke uitstraling. Mariette voegt zoveel mogelijk uw eigen smaak en karakter in uw tuin toe zodat er deze echt ‘van u’ wordt. Bij Mariette Clay staat een zorgvuldige relatie met haar opdrachtgever voorop. Groene Kikker Tuinontwerp is vanaf het kennismakingsgesprek tot de aanleg van uw tuin een betrokken en goed luisterende partij. In een wereld waar alles steeds homogener wordt, maakt Groene Kikker Tuinontwerp van uw tuin een op maat ontworpen, individuele tuin waarin u zich helemaal thuis kunt voelen.

Werkwijze

Mariette Klay komt voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Zij verdiept zich in de sfeer en karakter van uw tuin, luistert en noteert uw wensen. Ook bespreekt Mariette de financiĆ«le kant; uw budget is leidend. Er veel meer mogelijk dan u denkt. In alle prijsklassen. Kijk op haar website in haar portfolio voor projectfoto’s in een groter formaat.

Mariette Klay stuurt na de kennismaking een omschrijving van de opdracht waarin duidelijk staat wat is afgesproken. U tekent voor akkoord, en Groene Kikker Tuinontwerp kan beginnen.

Tuinontwerp

De tuin wordt ingemeten en gefotografeerd zodat u en Mariette Klay kunnen zien welke mogelijkheden de tuin biedt. Haar eerste schetsvoorstel is een “praatstuk”, met hierin meegenomen de indeling, beeldbepalende bomen, beplanting en andere zaken. Bij het uitwerken gaat Mariette Klay meer in op de details. Het tuinontwerp is pas af wanneer deze helemaal naar uw tevredenheid is.

Uitvoering zelf of uitbesteden

Met het tuinontwerp op zak kunt u kiezen om de uitvoering aan Mariette Klay over te laten of deze zelf te begeleiden. Groene Kikker Tuinontwerp werkt samen met een aantal top-hoveniers. De regie over de aanleg ligt dan bij Mariette Klay.

Beplantings- en bloembollenplan

Ook kunt u bij Groene Kikker Tuinontwerp terecht wanneer u niet tevreden bent over de huidige beplanting. Een beplantingsplan is altijd inclusief een bollenplan zodat het bloeiseizoen al vroeg kan beginnen! Bij een beplantingsplan ontvangt u ook een onderhoudsadvies zodat u weet wat welke plant in welk seizoen nodig heeft. Groene Kikker Tuinontwerp heeft veel ervaring met moestuinieren.

Vrijblijvend gesprek

U kunt contact opnemen door het e-mailformulier op deze pagina in te vullen of door Mariette Klay te bellen op 023-5287056 of 06-24285433.

U kunt Tuinarchitect Haarlem Mariette Klay van Groene Kikker Tuinontwerp uit regio Haarlem inschakelen voor tuinontwerp en beplantingsplan voor particulieren en bedrijven.

Mail of bel Tuinarchitect Haarlem voor een vrijblijvende kennismaking.

AlleTuinarchitecten.nl : Tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Haarlem op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.