Tuinarchitect Heemskerk
Buitenwens | Cecilia Goossens

E-mail tuinarchitect

Buitenwens
Cecilia Goossens
tuinontwerper
Tel: 06 47 50 89 06
www.buitenwens.nl

Bel of mail Cecilia Goossens voor een kennismakingsgesprek

Tuinarchitect in Heemskerk Buitenwens

tuinontwerp, tuinaanleg, beplanting en workshops

Over Cecilia
Al sinds haar jeugd is Cecilia Goossens-Niesten dol op de natuur. Zij studeerde milieukunde er werkte een tijd bij de overheid als milieukundige. Daarna volgde zij de studie tuinarchitectuur en vestigde in 2009 haar eigen tuinontwerpbureau BUITENWENS. Haar klanten met haar tuinontwerpen verrassen en inspireren doet zij het liefst zodat de bewoners volop kunnen genieten van de natuur.

Ontwerpstijl
Al Cecilia’s tuinontwerpen zijn maatwerk. De wensen, de behoeften, levensstijl en uiteraard het budget van haar opdrachtgever zijn het uitgangspunt. Soms ontwerpt zij hierdoor moderne tuinen met strakke lijnen en dan weer ontwerpt zij een meer klassieke tuin. Maar altijd komt Cecilia’s eigen stijl van ontwerpen tot uiting omdat zij werkt met de verhoudingen 50% groen en/of water. U ziet veelal pergola’s, bomen, vijvers of een veranda in haar tuinontwerpen terugkomen. Cecilia’s tuinen zijn het hele jaar interessant.

Materialen
Cecilia werkt het liefst met natuurlijk ogende materialen. Een beperkt aantal verschillende materialen zodat het tuinbeeld rustig blijft.

Tuinaanleg
Na het tuinontwerp breekt de fase van aanleg aan. Buitenwens helpt u hier graag bij. Zo kan Cecilia meerdere offertes opvragen bij vakbekwame hoveniers. Daarnaast begeleidt zij voor veel klanten de aanleg van A tot Z. Meer informatie hierover kunt u vinden op buitenwens.nl.

Kostenindicatie
Bij Cecilia kunt u terecht voor een tuinontwerp, alleen een beplantingsplan of beiden.
Bij een opdracht horen één of twee schetsontwerpen en een eindontwerp c.q. beplantingsplan.
Een aantal factoren spelen een rol bij de kosten van een tuinontwerp. Denk hierbij aan de grootte van de kavel, gaat het om nieuwbouw of om renovatie.
De prijzen voor een tuinontwerp starten vanaf €350 excl. BTW. Daarnaast biedt Cecilia een schetsontwerp aan dat zij ter plekke, bij u thuis, voor u maakt. De kosten hiervoor gaan vanaf €80 excl. BTW per uur.

Klantreacties
“Via internet kwamen we bij Buitenwens terecht en het contact was snel gelegd. In een eerste gesprek is besproken wat we in de tuin wilden en hebben we bekeken welke planten wij mooi vonden. Voor ons was het erg belangrijk dat we gedurende het jaar kleur in onze tuin zouden krijgen. Hier is Cecilia mee aan de slag gegaan en dit resulteerde in een duidelijk plan met bijbehorende plattegrond. Nadat de tuin is aangelegd, onder toeziend oog van Cecilia, is de nazorg super. Na verloop van tijd wordt de tuin nogmaals bekeken en krijgen we voldoende tips om onze tuin optimaal te houden. We genieten enorm van de tuin en beleven er veel plezier aan.”
Bianca Bakker

“Wij zijn zeer enthousiast over het ontwerp dat Cecilia gemaakt heeft van onze voor- en achtertuin. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en het eindresultaat is boven verwachting. Wij genieten er elke minuut van! De nazorg is ook super. Ze beantwoordt alle vragen en komt na verloop van tijd langs om te evalueren. Heel fijn.”
Eric en Angelique Nederhand

Contact
Bel Tuinarchitect Heemskerk Cecilia Goossens op 06 47 50 89 06 of stuur een mail via het contactformulier.

Mail of bel Tuinarchitect Heemskerk voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinarchitecten.nl : tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Heemskerk op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.