Tuinarchitect | Tuinontwerper Heerenveen
Roeach – Janet Pasveer & Tine Sietsma

E-mail tuinarchitect

Roeach
Janet Pasveer & Tine Sietsma
Tel: 06 5185 03 82 (Janet)
Tel: 06 5740 21 72 (Tine)
www.roeach.com

Neem contact op met Janet of Tine voor een kennismaking

Tuinarchitect in Heerenveen – Janet Pasveer & Tine Sietsma | Roeach

(H)eerlijk groen doen? Roeach, voor inspiratie, raad en daad!

Voor tuinadvies, tuinontwerp, cursussen en workshops. Ons vakgebied is “de tuin om op te eten”. Op veel manieren kun je mooie en eetbare planten en struiken in een (sier)tuin plaatsen. We maken ook tuinontwerpen voor een nieuw in te richten eetbare tuin. Met ruim 10 jaar ervaring willen Janet en Tine hun kennis graag met jou delen.

Inspiratie, Tuinadvies en tuinontwerp

Zoek je ideeën of wil je ondersteuning om de stap te zetten naar meer eetbaar groen rondom je huis? De frisse blik en informatie van Janet en Tine helpen je verder!
Je kunt je laten inspireren op de perma-tuin in Joure. Maar we kunnen je ook een tuin- en groenadvies op maat bij je thuis geven. Zo beknopt of uitgebreid als jij zelf wilt.
Ook ontwerpen we, op basis van jouw wensen, “een tuin om op te eten” met planten die niet alleen eetbaar, maar ook een lust voor het oog zijn.

Inspiratie

Wil je zelf (meer) voedsel gaan verbouwen op een natuurlijke manier? Kom dan kijken op onze Perma-tuin en vraag ons het hemd van het lijf. Op zo’n 850 m2 groeien ruim 100 verschillende fruitbomen, fruitstruiken, heesters, vaste planten en eenjarigen.

Tuinadvies Eet je Tuin | 1,5 uur € 75*

Janet Pasveer of Tine Sietsma komt graag bij je langs om je op weg te helpen naar een tuin om lekker uit te eten. Samen bekijken we jouw tuin en bespreken we welke groenten en/of fruit jij wilt gaan oogsten. Je krijgt ideeën aangereikt over hoe je bijv. lavendel, sla, bonen, snijbiet, salie, munt, kiwi, bramen etc. goed kunt combineren met al aanwezige bomen, struiken en planten. In 1,5 uur bekijken we maximaal 150m2 tuin. Als we klaar zijn, staan er stokjes op verschillende plekken in je tuin met hierop de eetbare planten die daar goed willen groeien. Ook hoor je waar je eetbare planten en zaden kunt kopen.
Prijs is inclusief btw en exclusief reiskosten: €0,19 p/km vanaf Joure.

Tuinontwerp Eetbare Tuin | 1ste gesprek gratis (1 uur)

Roeach ontwerpt met passie en plezier jouw tuin. Het maken van een tuinontwerp is maatwerk. Elke tuin, elke plek en elke tuinbezitter heeft zijn eigen mogelijkheden en wensen. We werken met een stappenplan. Jij bepaalt het tempo waarin we lopen en het aantal stappen dat wordt gezet. Wij ontwerpen vanuit de principes van de Permacultuur. Zaken als: zon en schaduw, grondsoort én de conditie van de bodem, hoogteverschillen, water aan- en afvoer zijn de basis van ons ontwerp. We gebruiken zoveel mogelijk duurzame en/of natuurlijke materialen voor de bestrating, bakken en pergola. We spelen in op jouw ideeën, komen met andere mogelijkheden en laten je zien wat wel en niet handig is. Bel ons op 06 5185 03 82 (Janet) of 06 5740 21 72 (Tine) en maak een gratis afspraak voor het eerste gesprek.

Cursussen

De cursussen van Roeach zijn ontspannen, onderhoudend en met een lichtvoetige diepgang. Theorie en praktijk komen in elke cursus aan bod. Al je zintuigen worden geprikkeld en je gaat voldaan naar huis.
Alle cursussen zijn inclusief het lesmateriaal zodat je thuis meteen aan de slag kunt.

● (H)eerlijk moestuinieren 20 lesuren € 175
● Wecken en inmaken 10 lesuren € 100
Kijk op www.roeach.com voor meer info over deze cursussen.

Workshops

(H)eerlijk groen doen tijdens de levendige en actieve workshops van Roeach. Je bent één dag intensief met één onderwerp bezig. Je hoort nieuwe dingen en brengt dit direct in de praktijk. Je hebt een inspirerende én gezellige dag.

● Composteren 4 lesuren € 40
● Fermenteren 2,5 lesuur € 30
Kijk op www.roeach.com voor meer info over deze workshops.

Neem contact op

Heeft u interesse, vragen of bent u benieuwd wat Tuinarchitect Heerenveen Janet of Tine voor u kunnen betekenen? Bel Janet op 06 5185 03 82 of Tine op 06 5740 21 72 of stuur een mail via het contactformulier.

Mail of bel Tuinarchitect Heerenveen voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinarchitecten.nl : tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Heerenveen op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op