Tuinarchitect | Tuinontwerper Heerenveen
Roeach – Janet Pasveer & Tine Sietsma

E-mail tuinarchitect

Roeach tuinadvies en tuinontwerp
Janet Pasveer & Tine Sietsma
Zuiderveldstraat 33, Joure
Tel: 06 5740 21 72
www.roeach.com

Tuinarchitect Heerenveen – Janet Pasveer & Tine Sietsma | Roeach

Welkom bij Roeach voor “tuinen om op te eten”!

Eetbare tuinen

Eten wordt een feest in “een tuin om op te eten”. Heerlijk een onbespoten appeltje eten in de avondzon, die nog net op jouw terras schijnt. Met je familie eten van versgeplukte salades, versierd met bloemen uit jouw eigen tuin. De tuin is even jouw winkel. Janet Pasveer en Tine Sietsma verzorgen graag het ontwerp van jouw eetbare tuin. Beiden hebben met succes de permacultuuropleiding gevolgd en ontwerpen sinds 2013 eetbare tuinen. We creëren met plezier “jouw tuin om op te eten”!

Tuinadvies of tuinontwerp? Beiden zijn maatwerk.

Tuinadvies

Mogelijk ben je tevreden over het ontwerp van je tuin, maar heb je de wens meer uit je tuin te gaan eten of wil je de beplanting aanpassen. We helpen je graag verder met een tuinadvies. We komen langs en gaan in op jouw vragen en wensen, welke planten staan er al en waar word je blij van. We kijken naar de kwaliteit van de bodem en geven aan welke eetbare bomen, vaste planten of éénjarigen op welke plek kunnen groeien en vrucht dragen. Door ook te kiezen voor bijzondere en eetbare planten als: eeuwige moes, akebia, kardoen, apios of bijvoorbeeld de zoete aardappel krijgt je tuin een bijzondere uitstraling. Het tuinadvies is meestal eenmalig en het contact is dan 1,5 tot 2,5 uur, afhankelijk van de grootte van de tuin en hoeveel vragen en wensen jij hebt met betrekking tot jouw tuin.

Tuinontwerpen vanuit de kracht van de Natuur, onze specialiteit

In onze tuinontwerpen spelen we met de kracht van de Natuur. Hoe kunnen de zon, wind en water helpen jouw tuin te laten floreren en vrucht dragen. Wat is de kwaliteit van de bodem en hoeveel leven zit er in? Bij het maken van een tuinontwerp gaan Janet of Tine eerst vrijblijvend met je in gesprek. Jouw wensen, vragen, ideeën en budget zijn het uitgangspunt voor het ontwerp.

We gebruiken zoveel mogelijk duurzame en/of natuurlijke materialen voor de bestrating, bakken, pergola en andere elementen. Wij letten op planten, bomen en struiken die vogels lokken, eten uit de tuin en biodiversiteit zijn de basis van ons ontwerp. Ons specialisme is dat wij vanuit de gezondheid van de bodem vertrekken bij het maken van onze ontwerpen. Als de bodem gezond is, doen de planten het goed en eet je smakelijk uit je tuin.

Het proces van een tuinontwerp kent diverse stappen. Kijk voor meer info op de website

Cursussen

De cursussen van Roeach zijn ontspannen, onderhoudend en met een lichtvoetige diepgang. Theorie en praktijk komen in elke cursus aan bod. Al je zintuigen worden geprikkeld en je gaat voldaan naar huis. Alle cursussen zijn inclusief het lesmateriaal zodat je thuis meteen aan de slag kunt.

● (H)eerlijk moestuinieren 20 lesuren € 175
● Wecken en inmaken 10 lesuren € 100
Kijk op www.roeach.com voor meer info over deze cursussen.

Workshops

(H)eerlijk groen doen tijdens de levendige en actieve workshops van Roeach. Je bent één dag intensief met één onderwerp bezig. Je hoort nieuwe dingen en brengt dit direct in de praktijk. Je hebt een inspirerende én gezellige dag.

● Composteren 4 lesuren € 40
● Fermenteren 2,5 lesuur € 30
Kijk op www.roeach.com voor meer info over deze workshops.

Neem contact op

Heeft u interesse, vragen of bent u benieuwd wat Tuinarchitect Heerenveen Janet of Tine voor u kunnen betekenen? Bel Tine op 06 5740 21 72 of stuur een mail via het contactformulier.

Mail of bel Tuinarchitect Heerenveen voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinarchitecten.nl : tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Lees ook eens de klantenreacties over de tuinontwerpers op dit platform.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Heerenveen op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.