Tuinarchitect Hoeksche Waard
Noortje’s TuinOntwerp

E-mail tuinarchitect

Noortje’s TuinOntwerp
Noortje van Leeuwen
Tuinontwerper
Tel: 06 – 23 80 72 70
www.noortjestuinontwerp.nl

Bel of mail Noortje van Leeuwen voor een gratis kennismaking

Tuinarchitect in Hoeksche Waard | Noortje’s Tuinontwerp

Een fijne, sfeervolle groene tuin binnen handbereik met Noortje’s TuinOntwerp

Noortje helpt je graag met jouw tuinontwerp en beplantingsplannen. Ze richt jouw tuin doordacht in en creëert een plek waar je heerlijk kunt vertoeven, waarbij jouw woning optimaal tot zijn recht komt. Het resultaat: een groene omgeving waarin je vrolijker, productiever én meer ontspannen bent.

In Noortje’s tuinontwerpen komen de seizoenen prachtig tot zijn recht dankzij de afwisseling in vormen, texturen en kleuren. Met haar kennis van bomen en planten voorkom je bovendien miskopen.

Over Noortje van Leeuwen

Noortje van Leeuwen is sinds 2012 de drijvende kracht achter Noortje’s TuinOntwerp. Zij richt zich vooral op de particuliere tuinbezitter. Voor Noortje is het ontwerpen van een tuin telkens weer een uitdaging én uiteraard maatwerk: iedere klant heeft immers weer andere wensen en eisen. Op haar eigen boerderij met tuin, boomgaard en weiland experimenteert Noortje volop met het bedenken van aansprekende creaties.

Werkwijze Tuinontwerp

Om te beginnen komt Noortje bij je thuis voor een kennismaking en inventarisatie van je wensen en eisen. Daarna gaat zij aan de slag met een schetsontwerp met aanzichten en 3D tekeningen. Deze tekeningen, die een duidelijk beeld geven van de toekomstige tuin, presenteert Noortje tijdens een tweede ontmoeting. Vervolgens verwerkt zij de aanpassingen resulterend uit het tweede overleg in het definitieve tuinontwerp. Voor elke border maakt zij een beplantingsplan met de plantennamen (Latijnse en Nederlandse), indeling, hoeveelheden en toelichting. Om het onderhoud makkelijker voor je te maken, kun je in het onderhoudsplan per maand terugvinden wanneer je welke planten moet snoeien.

Maatwerk

Noortje ontwerpt in de stijl die bij jou past. Een tuin is daarom altijd maatwerk en zeer persoonlijk. Dit kan een strakke moderne tuin zijn of juist een losse met een informele stijl.

Onafhankelijk

Noortje’s TuinOntwerp is een onafhankelijk ontwerpbureau. Het voordeel hiervan is dat het er Noortje niet om gaat om zo veel of zo duur mogelijk materiaal te verkopen. En voor de realisatie van het tuinontwerp kun je zelf een hovenier benaderen of ervoor kiezen om het (gedeeltelijk) zelf te doen aan de hand van de gedetailleerde tekeningen.

Contact Opnemen

Bel Tuinarchitect Hoeksche Waard Noortje van Leeuwen op 06 23 80 72 70 voor een vrijblijvende kennismaking bij je thuis of stuur een mail via het contactformulier.

AlleTuinarchitecten.nl : tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Je kunt Tuinarchitect Hoeksche Waard Noortje van Leeuwen inschakelen voor tuinontwerp, beplantingsplan en 3D visualisaties.

Heb je ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Hoeksche Waard op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.