Tuinarchitect Huizen
Caroline de Koning Tuinen

E-mail tuinarchitect

Caroline de Koning | Tuinen
Caroline de Koning
tuinontwerper
Tel: 06 – 21 60 20 14

www.carolinedekoning.com

Neem contact op met Caroline de Koning voor een kennismaking

Tuinarchitect in Huizen – Caroline de Koning Tuinen

tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies en tuinaanleg in Huizen

Caroline de Koning | Tuinen is ontwerper van duurzame buitenruimtes die een meerwaarde opleveren voor uw woning én uzelf. Haar tuinontwerpen kenmerken zich door een balans met uw woonomgeving, architectuur én uw wensen. Zij maakt gebruik van de elementen balans, eenvoud, kwaliteit, rust en verrassing. Uw nieuwe tuin zal een ‘vanzelfsprekend’ uitsralen, maar ook verrassende elementen bevatten.

Kennismaken met Caroline de Koning

Caroline de Koning | Tuinen start met een vrijblijvend gesprek bij u thuis. Zij luistert naar uw wensen en eisen en bekijkt wat er nodig en mogelijk is om dit te realiseren. In een offerte staat helder weergegeven wat er gaat gebeuren en wat de kosten zijn. Na uw goedkeuring start Caroline de Koning | Tuinen met uw tuin door foto’s te maken en maten op te nemen. Afhankelijk van wat er is afgesproken ontvangt u vervolgens één of meerdere schetsontwerpen welke worden uitgewerkt tot een definitief tuinontwerp vergezeld met beplantingsplan inclusief gedetailleerde beplantingslijst. U kunt uiteraard ook bij Caroline de Koning | Tuinen terecht voor alleen een beplantingsplan of tuinadvies.

Beplantingsplan

Om een tuinontwerp volledig tot zijn recht te laten komen is het belangrijk om de juiste planten te kiezen en deze op de juiste plek neer te zetten: in de zon of schaduw, in droge of natte grond etc. Je kunt variëren van beplanting in één kleur, meerdere kleuren, in grote of kleinere vakken. Bomen, heesters, vaste planten en bollen zullen niet ontbreken, die geven de tuin leven verspreid over de seizoenen.

Plantenlijst

Bij het beplantingsplan ontvangt u een gedetailleerde plantenlijst. Hierop staan alle gebruikte bomen, hagen, heesters en andere planten met aantallen, potmaat en hoogte aangegeven. U kunt deze lijst aan de hovenier geven zodat hij precies weet welke en hoeveel planten hij nodig heeft.

Begeleiding aanleg

Een goede uitvoering van de aanleg is belangrijk voor het slagen van uw nieuwe tuin. Caroline de Koning | Tuinen werkt samen met erkende hoveniers en kan de uitvoering op basis van uurtarief voor u begeleiden.

Tuinadvies

Caroline de Koning | Tuinen kan u ook bij kleinere tuinzaken van dienst zijn. Bijvoorbeeld voor een opfrisbeurt of advies voor nieuwe beplanting op een lastige plek. Caroline de Koning | Tuinen komt graag op basis van uurtarief bij u langs.

Kijkt u gerust voor meer projectfoto’s op Caroline’s eigen website in haar portfolio.

Reacties van klanten

“Caroline de Koning heeft ons geweldig geholpen om onze complete tuin te venieuwen, met een heel mooi resultaat. Zij heeft eerst goed geluisterd naar onze wensen, en heeft vervolgens een duidelijk plan gemaakt. We kunnen haar van harte aanbevelen om haar professionaliteit en plantenkennis; daarnaast is het heel plezierig en efficient samenwerken.”
Theun en Eveline van Halewijn

Contact

Wilt u weten wat tuinontwerper Caroline de Koning | Tuinen voor u kan betekenen? Neem via het contactformulier contact met Caroline op. U kunt natuurlijk ook bellen: 06 – 21 60 20 14. U kunt Caroline inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies en tuinaanleg in Huizen en omgeving.

AlleTuinarchitecten.nl: tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Huizen op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.