Tuinarchitect Krimpenerwaard
Groenerwaard – Marrion Hoogenboom

E-mail tuinarchitect

Groenerwaard
Marrion Hoogenboom
Tuinontwerper
Tel: 06 – 51 70 30 96
www.groenerwaard.nl

Bel of mail Marrion Hoogenboom voor een gratis kennismaking

Tuinarchitect in Krimpenerwaard | Marrion Hoogenboom – Groenerwaard

Groene plannen voor tuin, erf, park, stad en land

Tuinontwerper Marrion Hoogenboom heeft als missie om je ‘thuis’ te laten voelen in jouw tuin, om een plek te creëren waar je graag komt en kunt ontspannen. Ze helpt je graag bij jouw groene plannen. Al meer dan 15 jaar helpt Marrion particulieren, bedrijven, instellingen, architecten en hoveniers met inspiratie, kennis en een paar extra handen. Van boerenerf tot stadstuin, van moestuin tot kantoortuin, van park tot tuin in een verzorgingstehuis.

Over Marrion Hoogenboom

Marrion Hoogenboom ontwikkelde als buitenkind al vroeg haar passie voor de natuur. Dankzij haar brede scholing, de dagelijkse praktijk en lidmaatschap van vakverenigingen (o.a. TuinOntwerpersGroep, Wilde Weelde en Nederlandse Dendrologische Vereniging) heeft Marrion veel vakkennis en ervaring opgebouwd.

Mogelijkheden

● tuinschets ● tuinadvies ● tuinontwerp ● beplantingsplan ● (3D) visualisatie ● workshop ● tuincoach.

Tuinontwerp

Marrion ontwerpt graag voor jou een fijne groene buitenruimte die aan jouw wensen en eisen voldoet. Waar binnen en buiten in elkaar overgaan. Een plek om fijn thuis te komen, samen te zijn, te genieten of te werken. Zij maakt een tuinontwerp met een evenwichtige vormgeving en rijke beplanting die aantrekkelijk is voor dieren, vlinders en vogels. Ze gebruikt op jouw verzoek duurzame, milieuvriendelijke en herbruikbare materialen.

Beplanting

Planten maken de tuin. En gelukkig is er voor planten altijd plek; hoe klein een buitenruimte ook is. Planten geven zo veel: voedsel, bloemen, een heerlijke geur, schaduw in de zomer, onderdak aan vogels, bijen en vlinders, filteren fijnstof, dempen het regenwater etc. Marrion adviseert je graag de juiste planten, zodat jouw groene tuin straks niet veel tijd in beslag neemt.

Tuinadvies en Tuincoach

Kun je wel wat tuinadvies gebruiken bij het onderhoud van je borders? Of wil je leren hoe je planten moet verzorgen, of hoe je natuurvriendelijker kunt tuinieren? Schakel dan Marrion als tuincoach in. Samen ga je jouw tuin in en helpt Marrion je met de beginselen van tuinonderhoud en het verzorgen van jouw border en planten. Ter plekke geeft ze tips en antwoord op je vragen. Tuinadvies kan eenmalig, maar ook in abonnementsvorm waarbij je ieder seizoen hulp krijgt om jouw tuin mooi en gezond te houden.

Groenadvies

Heb je hulp nodig bij andere groene vragen? Informeer bij Marrion naar de mogelijkheden voor 3D tekeningen, schetsservice, aanlegbegeleiding, onderhoudsadvies, workshops of hulp bij tuinonderhoud.

Workshop 1. Ontwerp je eigen tuin – 1 dag

Je wordt tijdens deze workshop zelf een beetje tuinontwerper. Je leert om jouw tuin van een afstand te bekijken en sterke punten te accentueren. Het is een korte minicursus waar je de eerste beginselen meekrijgt. Je gaat met de andere deelnemers actief aan de slag zodat je aan het eind van de dag met een eigen tuinschets en veel inspiratie naar huis gaat. Informeer bij Marrion Hoogenboom of er nog plek is voor de volgende workshop.

Workshop 2. Je tuin beplanten – 1 dag

Het vervolg op deel 1, maar je kunt deze workshop ook apart volgen wanneer het tuinontwerp en de plattegrond al bestaat. Je gaat werken aan één border. Je kiest een stijl, vakverdeling, compositie en kleurencombinatie. Ook leer je van Marrion iets over ecologie en beplanting. Informeer bij Marrion voor een nieuwe datum.

Wat kun je van Groenerwaard verwachten

● toekomstvriendelijk
● modern ambachtelijk
● bloemen, vlinders, vogels
● 4-seizoenen aantrekkelijk
● prikkelt de zintuigen
● onafhankelijk en objectief

Contact

Bel Marrion Hoogenboom van Groenerwaard voor een vrijblijvende kennismaking bij je thuis op 06 51 70 30 96 of stuur een mail via het contactformulier.

AlleTuinarchitecten.nl : tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Je kunt Tuinarchitect Krimpenerwaard Marrion Hoogenboom van Groenerwaard inschakelen voor tuinschets, tuinadvies, tuinontwerp, beplantingsplan, (3D) visualisatie, workshops en als tuincoach.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist IJsselstein op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.