Tuinarchitect Leeuwarden
Joke Gerritsma Tuinontwerpen – Joke Gerritsma

E-mail tuinarchitect

Joke Gerritsma Tuinontwerpen
Joke Gerritsma
Tuinontwerper
Tel: 0515-520886 of 06–27394916
www.jokegerritsmatuinontwerpen.nl

Neem vrijblijvend contact op met Joke Gerritsma

Tuinarchitect Leeuwarden Joke Gerritsma Tuinontwerpen

Tuinarchitect in Leeuwarden nodig? Bekijk de tuinontwerp foto’s van Joke Gerritsma Tuinontwerpen. Mail of bel 06-27394916 voor vrijblijvende informatie!

Welkom

Joke Gerritsma ontwerpt zowel moderne, strakke en geordende tuinen als natuurlijke, romantische en klassieke tuinen. Landelijk of cottagestijl, siergrassen of weelderige beplanting; alles is mogelijk. Ter aanvulling op het ontwerp maakt Joke optioneel een beplantingsplan tezamen met een onderhoudsplan. Een tuinadviesgesprek van 1,5 uur (vanaf €85) in uw tuin kan ook. Hiervoor is ook een tuinadvies kadobon verkrijgbaar. U kunt vrijblijvend contact met Joke Gerritsma opnemen zodat zij alle mogelijkheden met u kan bespreken.

Wensen en eisen

Voor een geslaagd tuinontwerp is het belangrijk om te weten wat u ervan verwacht. Uw tuin moet een compleet plaatje met uw woning en interieur vormen. Ook is het goed te weten hoeveel u zelf in de tuin wenst te doen voor het onderhoud, of wenst u liever een zo onderhoudsvrij mogelijke tuin? Wilt u gelijk een “volle” tuin of wilt u liever (om kosten te besparen) jonge aanplant gebruiken? Moet het vooral een mooie of praktische tuin zijn? Moeten er bomen in komen, veel bloeiende struiken of juist veel gazon met perkjes? U kunt ook Joke een evenwichtig voorstel laten maken aan de hand van uw wensen en eisen.

Budget

Een tuin kan aardig in de papieren gaan lopen. Met het ontwerp kan hier rekening mee worden gehouden. Harde materialen en arbeidsuren zijn de grootste kostenposten. Ook bomen zijn een investering. Om eventueel kosten te besparen kunt u besluiten nog jonge bomen te gebruiken. Ook de keuze van type planten kan natuurlijk veel uitmaken. Daarom is het belangrijk dat u een idee heeft wat uw budget is voor de tuinaanleg. Om een indicatie te krijgen van de kosten voor een tuinontwerp klik hier.

Bedrijfstuinen

Joke Gerritsma kan u ook van dienst zijn voor het ontwerpen van een tuinontwerp voor uw bedrijf. Een goed ontworpen bedrijfstuin oogt niet alleen mooi voor uw klanten, maar werkt ook positief door op het welzijn van uw medewerkers. Een inspirerende en rustgevende omgeving komt iedereen ten goede.

Uitvoering tuinaanleg

Indien gewenst kan Joke u in contact brengen met hoveniers die de aanleg van uw tuin kunnen verzorgen. Ook tuinmaterialen zoals b.v. tuinverlichting, tegels of grind kan zij voor u bestellen.

Neem contact op

Heeft u na het lezen vragen of bent u benieuwd of Tuinarchitect Leeuwarden Joke Gerritsma iets voor u kan betekenen? Bel 0515-520886 of 06–27394916 of stuur een mail via het contactformulier.

Mail of bel tuinarchitect Leeuwarden voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinarchitecten.nl.: tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Klantreacties

“Wij hebben goede ervaring met Joke Gerritsma. Wij zien in het ontwerp de wensen die we in het gesprek hebben aangegeven goed terug. Ook het beplantingsplan is zeer volledig, ze maakt er een boekje bij met informatie over alle planten (plaatje, snoeiadviezen, bemestingsadviezen, etc). Wij zouden haar zeker aanraden aan mensen in onze omgeving die een tuin willen laten ontwerpen!”

U kunt Tuinarchitect Leeuwarden Joke Gerritsma uit de regio Leeuwarden inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies, tuinaanleg, tuinonderhoud en aankoop beplanting.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Harlingen op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.