Tuinarchitect | Tuinontwerper Leiden
Lieke Langezaal Tuinarchitectuur

E-mail tuinarchitect

Lieke Langezaal
tuinarchitect
#3.890131.018
Tel: 06 29709652
Linkedin

Bel of mail Lieke voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tuinarchitect Leiden – Lieke Langezaal

Keer op keer is het voor tuin- en landschapsarchitect Lieke Langezaal genieten wanneer zij een tuin mag ontwerpen. Je creƫert ten slotte iets waar mensen blij van worden. De bijdrage van een goed ontworpen tuin aan een fijne woonomgeving is dan ook van grote waarde. Of het nu om een klein balkon gaat of een grotere tuin, planten leveren een belangrijke bijdrage aan ons welbevinden.

Haar filosofie is dat een tuin altijd moet blijven verrassen, de natuur mag ons met al haar kleuren en vormen blijven verbazen.

Lieke neem je graag mee om van jouw tuin een heerlijke plek te maken, want het ontwerpen van een nieuwe tuin is een gezamenlijk proces. Wil je een tuin met een verstilde plek om bij te komen na een lange dag, een tuin met veel bloeiende planten, een eetbare tuin, een speeltuin waar de kinderen heerlijk kunnen bewegen of ga je toch liever voor een groene maar toch onderhoudsarme tuin? Er zijn keuzes genoeg. Laat je verrassen zodat jij straks jarenlang kunt genieten in jouw nieuwe tuin.

Schetsfase

Het moet vooral jullie tuin worden en daarom is de kennismaking zo belangrijk. Tijdens het eerste gesprek wordt er zo veel mogelijk informatie verzameld die de basis vormt voor het schetsontwerp.

Ontwerpfase

Alle punten die tijdens de kennismaking naar voren zijn gekomen verwerkt Lieke in een schetsontwerp dat zij jullie bespreekt. Aan de hand hiervan volgt er een definitief tuinontwerp.

Beplantingsplan

Ten slotte wordt er een uitvoerig beschreven beplantingsplan opgesteld aan de hand van jouw voorkeuren.

Als ontwerper is het aantrekkelijk om een totaalplan te mogen maken die we ook zelf mogen uitvoeren, maar het is aan jou om te beslissen om alles uit handen te geven of na het tuinontwerp zelf verder te gaan. Wanneer jullie dit wensen, kan Lieke de uitvoering coƶrdineren.

Je kunt Tuinarchitect Leiden Lieke Langezaal inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies en tuinaanleg. Zij staat ingeschreven bij het architecten register als A.M. Langezaal-van Swaay, Rijnsaterwoude, registratienummer 3.890131.018.

Contact opnemen

Bel Tuinarchitect Leiden Lieke Langezaal op 06 29709652 voor een vrijblijvende kennismaking of neem onderaan deze pagina via het contactformulier contact met Lieke op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

AlleTuinarchitecten.nl : tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor uw interieur nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Leiden op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.