Tuinarchitect Maastricht
Chiardino Tuindesign – Marie-Claire Buhler

E-mail tuinarchitect

Chiardino Tuindesign
Marie-Claire Buhler
Tuinontwerper
Tel: 06 – 50283750
www.chiardino-tuindesign.nl

Bel of mail Marie-Claire Buhler voor een kennismakingsgesprek

Tuinarchitect Maastricht Chiardino Tuindesign

Marie-Claire Buhler van Chiardino Tuindesign ontwerpt al jaren de mooiste buitenruimtes, steeds gebaseerd op de wensen van de klant. Maar dan net ietsje mooier. Een stukje Groene Kunst!

Tuinontwerp voor uw tuin
Uw tuin is een onmisbaar deel van uw huis en woongenot – een deel van uzelf. Een plek waar u tot rust komt, een plek voor mooie momenten. Een goed ontworpen tuin is in harmonie met uw leven en de architectuur van uw woning. Iedereen is uniek en iedere tuin heeft een eigen karakter. Door een tuinontwerp op maat, en de goede keuze in de soort beplanting en het materiaal, helpt Chiardino Tuindesign u met het realiseren van uw droomtuin.

Tuinadvies & Tuinstyling
Wilt u de tuin eens een ander gezicht geven, zonder alles overhoop te halen? Bent u benieuwd op welke andere manieren u nog meer van uw tuin kunt genieten? Of wilt u graag nieuwe tuinmeubelen, bloemen en accessoires om uw tuin een metamorfose te geven? Chiardino Tuindesign is ook uw deskundige partner voor tuinadvies & tuinstyling; van grote tuinmeubelen tot de kleinste bloempot. Samen zorgen we ervoor dat uw tuin weer helemaal tip-top in orde is!

Buitenruimte organisatie of bedrijf
Marie-Claire van Chiardino Tuindesign heeft jarenlange ervaring in buitenruimtes voor scholen, kinderopvang, restaurant, bedrijf of openbare ruimten. Altijd uniek en creatief, maar ook altijd praktisch. Ook voor een kantoortuin, groene gevels of een daktuin bent u bij Marie-Claire in goede handen. Chiardino Tuindesign helpt u graag uw buitenruimte te realiseren!

Werkwijze
● Vrijblijvende kennismaking (inventarisatie wensen, foto’s en bespreken mogelijkheden)
● Offerte tuinontwerp
● 3-tal schetsontwerpen toegelicht in een vervolggesprek
● Uitwerken definitief tuinontwerp (inclusief beplantingsplan, verlichtingsplan, werktekening en sfeerimpressie)
● Twee gratis offertes van speciaal geselecteerde hoveniers

Indien gewenst kan Marie-Claire adviseren bij keuze van bestrating, tuinmeubelen, buitenkeukens, etc., een onderhoudsplan opstellen en de uitvoering begeleiden zodat u geen omkijken heeft naar de werkzaamheden.

Hieronder een reportage door RTL van een project waarbij Chiardino Tuindesign verantwoordelijk was voor het tuinontwerp en de begeleiding.

Werkgebied
Het werkgebied van Chiardino Tuindesign (gevestigd in Meerssen bij Maastricht) beslaat Limburg, Noord-Brabant en Belgisch Limburg.

Chiardino Tuindesign is aangesloten bij de de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur.

U kunt Tuinarchitect Maastricht Marie-Claire Buhler van Chiardino Tuindesign inhuren voor tuinontwerp, tuinadvies, tuinstyling voor particulieren, bedrijven en organisaties.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp uit je eigen regio. Mail of bel tuinarchitect Maastricht voor een vrijblijvende kennismaking. AlleTuinarchitecten.nl.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Maastricht op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.