Tuinarchitect Meppel
De Tuinregisseurs – Alexander Bijl

E-mail tuinarchitect

De Tuinregisseurs
Alexander Bijl
tuinontwerper
Tel: 06 – 53 250 362

www.detuinregisseurs.nl

Bel of mail Alexander Bijl voor een kennismakingsgesprek

Tuinarchitect in Meppel De Tuinregisseurs

exclusieve tuinontwerpen met méér beleving

Over Alexander Bijl
De Tuinregisseurs is het tuinontwerpbureau van Tuin- en landschapsontwerper ing. Alexander Bijl. Hij had al vroeg een passie voor tuinen en planten. Zijn eerste tuin ontwierp en legde hij aan op zijn vijftiende. Alexander vergaarde in de daarop volgende jaren veel kennis en ervaring. Hij studeerde o.a. af aan de Hogeschool voor Larenstein als landschapsontwerper en hij volgde diverse studies aan de universiteit. Hij heeft ontwerpen gemaakt voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen en gemeenten. U kunt zijn biografie lezen op zijn eigen website.

Tijd en geld besparen
U kunt bij Alexander terecht voor een tuinontwerp wanneer ook de regie in handen blijft van De Tuinregisseurs tijdens de realisatie van uw nieuwe tuin. Doordat Alexander de regie behoudt, wordt er met een minimale extra investering de tuin aangelegd zoals hij getekend en gepland was en bent u verzekerd van een deskundige begeleiding tegen de beste prijs/kwaliteit.

Naar een nieuwe tuin in twee stappen
Stap 1 Alexander komt bij u op bezoek en u spreekt af om voor een vaste prijs een tuinontwerp door Alexander te laten maken. Dit tuinontwerp presenteert Alexander bij hem op kantoor of bij u thuis (tegen een kleine vergoeding). Lees meer over tuinontwerp op zijn eigen website.
Stap 2 Als u zich kunt vinden in het tuinontwerp, werkt Alexander deze verder uit in 2D / 3D ramingen voor realisatie en vraagt hij meerdere offertes voor u op bij lokale hoveniers.

Zodra er een hovenier gevonden is, wordt uw nieuwe tuin onder de regie van De Tuinregisseurs aangelegd waarbij er regelmatig controle en overleg is. Wanneer de tuinaanleg is voltooid, vindt de oplevering plaats in het bijzijn van alle betrokken partijen.

Wat kost een tuinontwerp?
Voor een tuinontwerp hanteert De Tuinregisseurs vaste tarieven. Maar eigenlijk kunt u zich beter afvragen: Wat kost een nieuwe tuin? Het antwoord hierop: een hele investering qua tijd en geld. Met 40 jaar ervaring op zak weet Alexander dat je met een goed tuinontwerp een stevige basis hebt voor vele jaren tuinonderhoud. Alexander geeft u daarom bij het tuinontwerp ook een beheervisie en onderhoudsplan.

Klantreacties
“Op ons verzoek heeft Alexander een heerlijke stadstuin ontworpen met veranda. Opmerkelijk: we krijgen nu vaak de vraag of onze tuin groter is geworden terwijl de veranda toch een flink stuk tuin heeft weggekaapt!”

Heeft u belangstelling, vragen of bent u benieuwd of Tuinarchitect Meppel Alexander Bijl iets voor u kan beteken?
Bel 06 – 53 250 362 of stuur een mail via het contactformulier.

Mail of bel Tuinarchitect Meppel voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinarchitecten.nl : tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

U kunt Tuinarchitect Meppel Alexander Bijl van De Tuinregisseurs inhuren voor tuinontwerp, aanbestedingsproces, regie tuinaanleg en regie tuinonderhoud.

Heeft u ook behoefte aan interieuradvies voor binnen in huis? Kijk dan eens bij interieurstylist Meppel op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op