Tuinarchitect Nijmegen
Het Buitenland Tuin- en landschapsarchitectuur – Marijn Vereijken

E-mail tuinarchitect

Het Buitenland
Marijn Vereijken
Tuinontwerper
Tel: 06 23677572
www.hetbuitenland.nl

Bel of mail Marijn Vereijken voor een gratis intake gesprek

Tuinarchitect in Nijmegen Het Buitenland

Marijn Vereijken
Marijn Vereijken ontwerpt al 20 jaar tuinen met passie. Zijn studie Landschapsarchitectuur voltooide hij aan de Landbouw Universiteit in Wageningen. Hij ontwikkelde zijn brede plantenkennis door jarenlang actief te zijn in tuinaanleg en tuinonderhoud. Regelmatig publiceren tuinmagazines zijn ontworpen tuinen en won hij al diverse prijsvragen.

Zoek je een moderne, persoonlijke tuin waarin behalve een strak lijnenspel, vooral ook planten sterk bijdragen aan een krachtige identiteit, een onalledaagse sfeer ? Kies dan voor een tuinontwerp van Het Buitenland uit Lent Nijmegen. Planten maken tuinen mooi, maar ook eetbaar, geven vogels en insecten een thuis, reduceren warmte, bergen regenwater, en met de goede keuze, garantie van een laag onderhoudsniveau.

Voor meer tuinvoorbeelden kijk je op Marijn’s eigen website.

Tuinontwerp
Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek verkent Marijn de situatie en wensen en krijgt zo een eerste indruk van de tuin. Hij stelt een offerte op voor het tuinontwerp. Daarna start het 3-stappen traject van het digitale ontwerp, waarbij er na elke stap een moment van overleg is. Het resultaat is een exclusief op maat gemaakt tuinontwerp.

De twee elementen van het tuinontwerp:
1. een 2D plattegrondtekening van het tuinontwerp met de gewenste tuinelementen en tuinstructuur.
2. een beplantingplan getekend op schaal, inclusief een beplantingslijst en digitaal plantbeeld.
Je kunt aanvullend kiezen voor een 3D filmpje waarin je door je tuin wandelt met daarin de door jou gekozen materialen en planten. Je ziet duidelijk hoe de tuin zal worden.

Bel of mail Marijn voor een kostenindicatie van een tuinontwerp.

Klantreactie tuinontwerp: ‘Marijn heeft van mijn kleine stadstuin een waar paradijsje weten te maken, waarbij hij inventief gebruik heeft gemaakt van reeds aanwezige elementen: zo werd een saaie gemetselde plantenbak een vijver. Een feest in alle seizoenen!’

Tuinschets aan huis is een goedkoper alternatief wanneer je een minder uitgebreid tuinontwerp wenst of denk ook eens aan een Workshop als je veel zelf in de tuin wilt doen.

TuinSchets
Gedurende 2 uur komt Marijn Vereijken bij je thuis en geeft je ter plekke advies over tuinindeling en beplanting welke hij vastlegt in een schaaltekening. Je kunt er meteen zelf mee aan de slag, of Marijn kan je helpen bij het vinden van een hovenier. Je levert vooraf zelf aan: foto’s van de tuin, je tuinwensen en een plattegrond op schaal (per mail of post). Kosten: €575 incl BTW (voor tuin tot 100 m2; incl. 4 uur kantoorvoorbereiding).

Klantreactie Tuinschets: ‘Marijn heeft zich goed ingeleefd in onze wensen en een schets opgesteld, waar we zelf nooit op gekomen waren. Marijn legt daarbij uit waar hij op let, welke lijnen hij aanhoudt. Alle planten kunnen hergebruikt worden. Het schetsadvies van Marijn is een aanrader als je verrast wilt worden door de mogelijkheden van je eigen tuin.’

TuinWorkshop
Je ontwerpt je eigen tuin, 100% afgestemd op jouw wensen en woonsituatie. Marijn Vereijken zal je hier intensief bij begeleiden. Je levert vooraf zelf aan: foto’s van de tuin, je tuinwensen en een plattegrond op schaal (per mail of post).
Workshop ‘Ontwerp Uw Eigen Tuin’: €575 incl BTW per deelnemer (max 2 deelnemers)
Duur van de workshops: 09.30 – 14.30 uur bij 1 deelnemer en – 16.30 bij 2 deelnemers. Inclusief een uitgebreide lunch.

Klantreactie Tuinworkshop: ‘Ik heb met heel veel plezier de workshop ‘ Ontwerp je eigen tuin’ gedaan bij Het Buitenland. De voorbereidende opdracht geeft heel expliciet richting aan je tuinwensen. In dialoog met Marijn ontdekte ik nieuwe mogelijkheden, omdat Marijn me aanzette om net wat creatiever en meer buiten de box te denken. Ik ging naar huis met een ontwerpschets waarover ik zeer tevreden ben.’

Je kunt Tuinarchitect Nijmegen Marijn Vereijken van tuinontwerp bureau Het Buitenland benaderen voor tuinontwerp, tuinschets, 3D visualisaties en workshops.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp uit je eigen regio. Mail of bel tuinarchitect Nijmegen voor een vrijblijvende kennismaking. AlleTuinarchitecten.nl.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Nijmegen op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.