Tuinarchitect Nuenen
Rick de Valk | tuin- & landschapsinrichter

E-mail tuinarchitect

Rick de Valk
Tuinontwerper
Tel: 06 2949 6630
www.rickdevalk.nl

Bel of mail Rick de Valk voor een kennismakingsgesprek

Tuinarchitect Nuenen – Rick de Valk

Rick de Valk Tuinarchitect Nuenen heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van unieke tuinen. Hij tekent ambachtelijk met de hand de mooiste tuinontwerpen vanuit vogelvluchtperspectief.

Tuinontwerp

Een goed tuinontwerp is het uitgangspunt voor een mooie tuin. Door rekening te houden met uw wensen én budget maakt Rick de Valk ieder tuinontwerp uniek qua sfeer, stijl, materialen en beplanting. Of het nu gaat om een kleine stadstuin, een moderne villatuin, een boerderijtuin of een landschappelijke parktuin. Geen opdracht is te klein of te groot. Voor elke buitenruimte maakt Rick de Valk een verrassend en betaalbaar tuinontwerp. Op zijn website in zijn portfolio kunt u meer foto’s van diverse tuinontwerpen bekijken.

Tuinadvies

Wilt u in uw huidige tuin graag wat veranderen? Bijvoorbeeld een aanpassing een overkapping of (gedeeltelijk) nieuwe beplanting? Rick maakt graag met zorg een voorstel op maat.

Bemiddeling

Bent u nog op zoek naar een betrouwbare hovenier? Rick de Valk werkt samen met goede hoveniers en kan u adviseren.

Begeleiding

Wilt u geen omkijken hebben tijdens de realisatie van uw nieuwe tuin? Rick behartigt als coördinator graag uw belangen. Er blijven u op deze manier een hoop zorgen en extra tijd bespaard.

U kunt Tuinontwerper Nuenen Rick de Valk inhuren voor tuinontwerp, tuinadvies, bemiddeling en begeleiding.

Neem contact op

tuinontwerper Nuenen zijaanzicht tuinHeeft u belangstelling, vragen of bent u benieuwd of Tuinontwerper Nuenen Rick de Valk iets voor u kan beteken?
Bel 06 2949 6630 of stuur een mail via het contactformulier.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.
Mail of bel tuinarchitect Nuenen Rick de Valk voor een kennismakingsgesprek. AlleTuinarchitecten.nl.

Heeft u ook behoefte aan interieuradvies voor binnen in huis? Kijk dan eens bij interieurstylist Helmond op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.