Tuinarchitect Roosendaal
Sander Withagen – WITH Ontwerp

E-mail tuinarchitect

Sander Withagen
tuin- & landschapsontwerp
Tuinontwerper
Tel: 06 21 24 50 54
www.withontwerp.nl

Bel of mail Sander Withagen voor een vrijblijvende kennismaking

Tuinarchitect in Roosendaal Sander Withagen van WITH Ontwerp

Tuinen om in te leven

Sander Withagen
Van zijn ouders kreeg Sander Withagen als klein jongetje zijn eigen stukje tuin. Sander bouwde al snel zijn eigen kleine vijvers. Hij volgde eerst de hoveniersopleiding, later volgde hij ook nog de studie Tuin– en Landschaparchitectuur aan Larenstein. Tijdens zijn studie bouwde hij praktijkervaring op met zijn eigen onderneming en maakte vele tuinontwerpen en verzorgde in veel gevallen hier ook de aanleg van. Sander is een creatief en functioneel ontwerper met realistische kijk op de financiële haalbaarheid.

​Sander Withagen ziet de tuin als een verlenging van de huiskamer. Hij legt subtiel een verbinding tussen omgeving, tuin en interieur. Met specialisatie in 3D ontwerp (Autocad).

Werkwijze
Een tuinontwerp begint met een gratis kennismaking. Een afspraak met Sander maakt u telefonisch (06 21 24 50 54) of via het contactformulier. Hij brengt een bezoek bij u thuis om de tuin te bekijken en neemt uw wensen en eisen op. U krijgt van Mark een offerte. Nadat u hier akkoord op heeft gegeven, start Sander met het ontwerpen.

Schetsfase
Sander tekent het schetsontwerp eerst ‘ouderwets’ met pen en papier en zet dit daarna om in een digitaal plan (naar wens in 2D of 3D). Het gaat in deze fase met name om vormgeving en ruimtelijke invulling. Tijdens de presentatie laat Sander met behulp van foto’s zien welke sfeer er zal ontstaan en welke materialen nodig zijn en u maakt hier een keuze in.

Definitief Ontwerp
Vervolgens werkt Sander het schetsontwerp verder uit in een definitief plan. Hij voert waar nodig wijzigingen door en stemt materialen af op de juiste afmetingen. Nu maakt Sander voor u een kostenraming zodat u duidelijk kunt zien wat het project per onderdeel zal gaan kosten. Ook kunt u makkelijk zien waar de hoogste kosten liggen en eventueel alternatieven kiezen om de kosten te beperken.

Uitwerking
Soms zal Sander bepaalde onderdelen van het tuinontwerp verder moeten uitwerken zoals een pergola of een overkapping op maat.

Bekijk meer van Sander’s projecten in zijn portfolio.

Zodra het ontwerp klaar is
Sander helpt u graag bij het vinden van de juiste partijen voor de aanleg van de tuin. Voor vragen tijdens de aanleg kunt u hem altijd bereiken. Indien u dit wenst kan hij ook de gehele aanleg van de tuin verzorgen.

Heeft u na het lezen vragen of bent u benieuwd of Tuinarchitect Roosendaal Sander Withagen iets voor u kan betekenen? Bel 06 21 24 50 54 of stuur een mail via het contactformulier.

Mail of bel Tuinarchitect Roosendaal voor een vrijblijvende kennismaking.
AlleTuinarchitecten.nl : tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Roosendaal op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op