Tuinarchitect Rotterdam
Erwin Stam Tuinstudio

E-mail tuinarchitect

Erwin Stam Tuinstudio
tuinontwerper
Tel: 06 – 506 78 888

www.erwinstam-tuinstudio.com

Bel of mail Erwin Stam Tuinstudio voor een intakegesprek

Tuinarchitect in Rotterdam Erwin Stam Tuinstudio

Erwin Stam Tuinstudio Tuinarchitect in Rotterdam ontwerpt en realiseert luxe, leefbare en tijdloze tuinen. In zijn portfolio treft u een verscheidenheid aan buitenruimtes (balkon, dakterras, familietuin, loungetuin, stadstuin, watertuin en zwembadtuin) in uiteenlopende stijlen: strak belijnde, weelderige, landelijke of urban chique tuinen.

Erwin speelt in zijn ontwerpen met ruimte en licht, met altijd een heldere vlakverdeling als basis en maakt een weloverwogen keuze van de juiste beplanting. Functionaliteit in het gebruik van de tuin staat voorop, in combinatie met een warme uitstraling. Hij gebruikt duurzame materialen en benut kleuren waardoor een tuin ontstaat die tot de verbeelding spreekt.

Tuinontwerp

Erwin Stam Tuinstudio neemt voor het intakegesprek ruim de tijd om u te leren kennen en inzicht te krijgen in het gebruik van de buitenruimte. Advies en inspiratie, zowel op esthetisch als praktisch gebied, leiden tot het uiteindelijke idee. Daarna gaat Erwin Stam Tuinstudio aan de slag met het ontwerp. Het ontwerp wordt gepresenteerd op basis van een 2D plattegrond met sfeerimpressies of ondersteund door een uitgewerkte 3D presentatie. Op deze manier krijgt u het juiste gevoel van de tuin te pakken.

Realisatie

Wanneer alles naar wens is, wordt overgegaan tot realisatie. Erwin Stam Tuinstudio werkt nauw samen met hoveniers die zich door de jaren heen hebben bewezen. Tijdens de uitvoering blijft het contact tussen u en Erwin Stam Tuinstudio centraal staan, zo bent u verzekerd van een efficiënte uitvoering. Voor de aankleding van uw tuin werkt Erwin Stam Tuinstudio samen met de stylisten van PURE Outdoor Design. De stylisten adviseren u over de inrichting en aankleding met buitenmeubilair, plantenbakken, verlichting en accessoires.

Contact opnementuinarchitect Rotterdam Erwin Stam Tuinstudio

Vul het contactformulier in of bel Tuinarchitect Rotterdam Erwin Stam op 06 506 78 888 voor een vrijblijvende kennismaking.

AlleTuinarchitecten.nl: voor een persoonlijk tuinontwerp in je regio.

Heeft u nog vragen over de werkwijze van dit platform? Kijk dan op de pagina werkwijze.

Benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees dan eens de klantenreacties.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Rotterdam op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.