Tuinarchitect | Tilburg
Piet Koeken Tuinarchitectuur

E-mail tuinarchitect

Piet Koeken Tuinarchitectuur
Piet Koeken
tuinontwerper
Tel: 06 – 53 33 51 42
www.pietkoekentuinarchitectuur.nl

Bel of mail Piet Koeken voor een kennismakingsgesprek

Tuinarchitect Tilburg Piet Koeken Tuinarchitectuur

Al meer dan 40 jaar ontwerpt Piet Koeken met veel plezier groenprojecten, van kleine stadstuinen tot en met grote landgoederen en natuurzones. Door zijn betrokkenheid bij het agrarisch onderwijs en het volgen van internationale beurzen en vakbladen is hij nog steeds trendsetter in zijn vak.

Stadstuinen
Het is iedere keer weer een uitdaging om er iets aparts van te maken. Neem bijvoorbeeld een hele ondiepe stadstuin, waar ook nog eens veel inkijk is van de buren; daar probeert Piet een optimaal resultaat te behalen, waardoor ook deze bewoners kunnen genieten van hun kleine paradijs.

Villa tuinen
Daar zijn veel factoren heel belangrijk, waaronder de stijl van de woning, de wensen van de klant en de omgeving van de villa. Door Piet’s zeer ruime ervaring, heeft hij duizenden grote tuinen naar tevredenheid mogen ontwerpen in binnen- en buitenland.

Landgoederen en natuurzones
Piet is zelf van agrarische komaf en weet daarom als geen ander hoe landgoederen en natuurzones het beste ingepast kunnen worden in het landschap.

Neem gerust contact met Piet Koeken op. Het eerste oriƫnterende gesprek is gratis en zal bij u thuis plaatsvinden. Op de website van Piet Koeken kunt u zijn werkwijze lezen.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp uit je eigen regio.
Mail of bel tuinarchitect Tilburg voor een kennismakingsgesprek. AlleTuinarchitecten.nl.

Heeft u ook behoefte aan interieuradvies voor binnen in huis? Kijk dan eens bij interieurstylist Tilburg op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op