Tuinarchitect Tilburg
Piet Koeken Tuinarchitectuur

E-mail tuinarchitect

Piet Koeken Tuinarchitectuur
Piet Koeken
tuinontwerper
Tel: 06 – 53 33 51 42
www.pietkoekentuinarchitectuur.nl

Bel of mail Piet Koeken voor een kennismakingsgesprek

Tuinarchitect Tilburg Piet Koeken Tuinarchitectuur

Al meer dan 40 jaar ontwerpt Tuinarchitect Tilburg Piet Koeken met veel plezier groenprojecten, van kleine stadstuinen tot en met grote landgoederen en natuurzones. Door zijn betrokkenheid bij het agrarisch onderwijs en het volgen van internationale beurzen en vakbladen is hij nog steeds trendsetter in zijn vak.

Tuinontwerp

Voor iedere tuin, of deze nu klein of groot is, maakt Piet Koeken er keer op keer weer iets bijzonders van. Daarbij ontwerpt hij zijn tuinen altijd met de juiste keuze aan beplanting.

Stadstuin

Het is iedere keer weer een uitdaging om er iets aparts van te maken. Neem bijvoorbeeld een hele ondiepe stadstuin, waar ook nog eens veel inkijk is van de buren; daar probeert Piet een optimaal resultaat te behalen, waardoor ook deze bewoners kunnen genieten van hun kleine paradijs.

Villatuin

Bij een villatuin zijn veel factoren belangrijk, waaronder de stijl van de woning, de wensen van de klant en de omgeving van de villa. Door Piet’s zeer ruime ervaring, heeft hij duizenden grote tuinen naar tevredenheid mogen ontwerpen in binnen- en buitenland.

Landgoederen en natuurzones

tuinarchitect Tilburg a
Piet is zelf van agrarische komaf en weet daarom als geen ander hoe landgoederen en natuurzones het beste ingepast kunnen worden in het landschap.

Plantenkennis

Met zijn grote plantenkennis kan Piet Koeken u wellicht van dienst zijn bij een probleem met uw huidige beplanting. Neem contact op met Piet en leg uw probleem of vraag aan hem voor.

Neem gerust contact met Piet Koeken op. Het eerste oriƫnterende gesprek is gratis en zal bij u thuis plaatsvinden. Op de website van Piet Koeken kunt u zijn werkwijze lezen.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp uit je eigen regio.
Mail of bel tuinarchitect Tilburg voor een kennismakingsgesprek. AlleTuinarchitecten.nl.

Heeft u ook behoefte aan interieuradvies voor binnen in huis? Kijk dan eens bij interieurstylist Tilburg op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.