Tuinarchitect Utrecht
Buro Floris | tuin- en landschapsontwerp

E-mail tuinarchitect

Buro Floris
Jorine Boogaard
Tel: 06 – 526 89 095
Tuinontwerper
burofloris.nl

bel of mail Jorine Boogaard voor een vrijblijvende kennismaking

Tuinarchitect Utrecht – Jorine Boogaard

Het beste uit je tuin halen doe je met mensen zoals Jorine Boogaard tuinarchitect Utrecht die hun liefde voor groen met anderen willen delen. Jorine ontwerpt tuinen in harmonie met de bewoners en hun huis. Tuinen waarin je kunt genieten, tuinieren, ontspannen en spelen.

Een tuin die elk seizoen mooier wordt, is zonder kennis en ervaring moeilijk zelf te ontwerpen en realiseren. Jorine vertaalt uw wensen naar een concreet tuinontwerp en beplantingsplan voor jarenlang tuinplezier.

Of uw tuin nu groot is of klein, of u van design of van puur natuur houdt. Met een tijdloos ontwerp komt iedere buitenruimte tot leven. Neem een kijkje in haar portfolio om meer tuinontwerpen te bekijken.

Over Buro Floris

Jorine Boogaard heeft een passie voor alles wat met tuinen en vormgeving te maken heeft. Door goed te kijken naar wie u bent en wat uw wensen zijn vertaalt zij dit naar een mooie nieuwe tuin met een eigen karakter die de beleving van u goed weerspiegelt evenals de stijl van Buro Floris.

Jorine volgde met succes de studie Tuinarchitectuur daarna nog een post-hbo-opleiding Stadse landschappen aan de Hogeschool van Utrecht.

Werkwijze Tuinontwerp

Kennismaking
Tijdens de vrijblijvende kennismaking bekijkt Jorine samen met u uw tuin, andere buitenruimte of bouwtekening en bespreken we uw wensen en budget.

Tweede bezoek – schets(en) bekijken
Tijdens het 2de bezoek bespreken we één of meerdere schetsen. Jorine schetst een beeld van de tuin die zij voor ogen heeft. Uw op- en aanmerkingen verwerkt zij in het definitieve ontwerp.

3de gesprek – definitieve ontwerp en beplantingsplan
Het definitieve ontwerp is een feit. Uw droomtuin staat op papier. Vervolgens komen ook materiaalkeuze, bestrating, verlichting en beplanting aan bod.

Uitvoering en onderhoud

U kunt kiezen of u de uitvoering van het tuinontwerp zelf gaat doen of uit handen geeft aan Jorine. Zij kan voor u het hele traject van offerte tot uitvoering verzorgen. De keuze is aan u!

Een jaar later

Na één jaar komt Jorine nog een keer bij u langs om de tuin te bekijken en geeft u indien nodig nog wat tips voor onderhoud mee.

Klantreacties

“Een heel klein droomtuintje midden in de bebouwing van Leidsche Rijn (Utrecht), dat hadden wij voor ogen toen we Jorine vroegen om een tuinontwerp en beplantingsplan. Ze maakte een tekening, beantwoorde eindeloos onze vragen, hield rekening met onze wensen, onze stijl, ons budget en heeft uiteindelijk een tuin gecreëerd die perfect aansluit bij ons en onze (aangrenzende) woonkeuken. Een prachtige tuin met mooie materialen, stoere beplanting en stijlvolle kleurcombinaties die veel bewonderende blikken oogst van buurtbewoners.”

Contact opnemen

tuinarchitect Utrecht Buro Floris Jorine Boogaard

Bel Jorine op 06 – 526 89 095 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende kennismaking. U kunt Tuinarchitect Utrecht Jorine Boogaard van Buro Floris inhuren voor tuinontwerp, beplantingsplan, tuinadvies, schoolpleinen, parken en bedrijfstuinen in de regio Utrecht.

Alle tuinarchitecten: voor een persoonlijk tuinontwerp in je eigen regio. AlleTuinarchitecten.nl

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Utrecht op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.