Tuinarchitect Zeist
Green in the Dirt – Peter Zaal

E-mail tuinarchitect

Green in the Dirt
Peter Zaal
Tuinontwerper
Tel: 06 14932465
www.greeninthedirt.nl

Bel of mail Peter Zaal voor een kennismaking

Tuinarchitect Zeist | GREEN in the DIRT – Peter Zaal

Ontwerper van stijlvolle, tijdloze stadstuinen, villatuinen en bedrijfstuinen in Zeist en omgeving

Wilt u advies over de mogelijkheden van uw huidige tuin of misschien denkt u aan een geheel nieuwe tuin?
GREEN in the DIRT denkt graag met u mee. Bel Peter Zaal meteen op 06 14932465 of vul het contactformulier in.

Over GREEN in the DIRT
Peter Zaal heeft meer dan 30 jaar ervaring op zak als tuinontwerper bij verscheidene hoveniersbedrijven in de regio Utrecht. Naast het maken van tuinontwerpen en beplantingsplannen, was Peter ook direct betrokken bij de voorbereiding en had hij de supervisie tijdens de aanleg van de tuinen. In 2017 startte Peter tuinontwerpburo GREEN in the DIRT.

Peter bracht zijn jeugd door tussen de boomkwekerijen en was al jong bezig met alles wat met tuinieren te maken had. Na de opleiding tot boomkweker/hovenier volgde Peter de hbo-opleiding voor tuin- en landschapsarchitectuur.

Tuinontwerp
Je wilt een mooie tuin, maar waar te beginnen? Peter Zaal helpt je graag bij het ordenen van de plannen en het maken van de juiste beslissingen. Hij luistert aandachtig naar jouw wensen en legt uit hoe GREEN in the DIRT deze voor jou kan vertalen in een tuin waar je echt blij van wordt.

Tuinadvies & schetsontwerp €175
Peter Zaal komt zo’n 2,5 uur op bezoek en maakt in dit tijdsbestek een tuinschets aan de hand van jouw wensen en welke je als basis kunt gebruiken voor je nieuwe tuin. Kies je na het schetsadvies alsnog voor één van de omvangrijkere tuinontwerppakketten, dan krijg je een €175 korting.
afspraak kan overdag of in de avond
binnen een straal van 25 km rondom Utrecht worden geen reiskosten berekend
voor tuinen tot maximaal 500 M2

Tuinontwerppakketten tot 500 m2
Met het tuinontwerppakket krijg je in één keer alle benodigde onderdelen voor een degelijk tuinontwerp en legt Peter Zaal de solide basis voor een prachtige tuin.
● 20 tot 100 m2 – €495
● 100 tot 250 m2 – €695
● 250 tot 500 m2 – €895 (alle prijzen incl. btw)

Op de website van GREEN in the DIRT kun je uitvoerig het stappenplan doornemen. Peter Zaal kan je eventueel ook adviseren bij het offerte traject en begeleiden tijdens de aanleg.

Tuinontwerp op maat > 500 m2
Voor tuinen groter dan 500 m2 werkt Peter Zaal met een tuinontwerp op maat. Het uitgebreide stappenplan kun je hier doornemen. Als het proces voltooid is ben je de eigenaar van een uniek en praktisch tuinontwerp op maat met bijbehorende materiaallijst en uitgebreid beplantingsplan.

Beplantingsplan
Het beplantingsplan is onmisbaar voor een prachtige tuin. Ook kan nieuwe beplanting er voor zorgen dat een bestaande tuin weer opbloeit. Peter Zaal kan je helpen met:
● beplantingsplan
● beplanting leveren én planten

Extra diensten
● opvragen van offertes bij hoveniers
● advies geven omtrent keuze hovenier
● begeleiding tijdens de aanleg

Je kunt Tuinarchitect Zeist Peter Zaal van GREEN in the DIRT inschakelen voor tuinontwerp, tuinontwerp op maat, beplantingsplan, tuinadvies en schetssessie in Zeist en omgeving.

Alle tuinarchitecten voor een persoonlijk tuinontwerp uit je eigen regio. Mail of bel Tuinarchitect Zeist voor een vrijblijvende kennismaking. AlleTuinarchitecten.nl.

Heeft u ook een interieurstylist voor binnen in huis nodig? Kijk dan eens bij interieurstylist Zeist op AlleStylisten.nl.

Neem vrijblijvend contact op