Werkwijze

Een tuinarchitect vinden
Een tuinarchitect in je regio vinden is eenvoudig. Je ziet in de stedenlijst tuinarchitecten op alfabetische volgorde. Wanneer je op een plaatsnaam klikt, zie je alle gegevens van de tuinarchitect uit deze plaats. Om te zien welke tuinarchitecten er in je provincie werkzaam zijn, kun je ook zoeken op provincie. Hier zie je overzichtelijk alle tuinarchitecten uit de desbetreffende provincie onder elkaar.

Contact opnemen
Als je een tuinarchitect wilt benaderen, kun je zelf contact met de tuinarchitect opnemen. Dit kan telefonisch of per e-mail via het contactformulier onderaan iedere tuinarchitecten pagina.

Waarom via AlleTuinarchitecten?
Voor veel mensen blijkt het lastig om een tuinarchitect te vinden. Je komt vaak op onpersoonlijke verzamelsites terecht waar je tal van adressen ziet staan zonder beeldmateriaal of een foto van de tuinarchitect zelf. Je wilt toch graag weten wie er straks bij je thuis komt voor een afspraak. Daarnaast scheelt het ook als de reiskosten beperkt blijven. AlleTuinarchitecten heeft deze zoektocht al voor je gedaan. Op AlleTuinarchitecten.nl vind je een ruime selectie betrouwbare tuinarchitecten overzichtelijk op één site.

Tuinarchitect of Tuinontwerper?
Veel mensen gebruiken de term ‘tuinarchitect’ tijdens het zoekproces naar een tuinontwerper op internet. Voor het gemak gebruiken we daarom op deze site de term ‘tuinarchitect’. De Wet op de architectentitel beschermt o.a. de titel tuin- en landschapsarchitect. Alleen personen die in het architectenregister (www.architectenregister.nl) staan ingeschreven voor deze discipline mogen officieel de titel ‘tuinarchitect’ voeren. Veelal houden geregistreerde landschaps- en tuinarchitecten zich bezig met openbare ruimten en ontwerpen geen tuinen voor particulieren. Op deze website staan naast tuinontwerpers ook een aantal geregistreerde tuinarchitecten. Naast de foto kunt u onder de naam lezen of diegene tuinontwerper of tuinarchitect is. Van tuinarchitecten die officieel deze titel mogen voeren, is ook hun registratienummer vermeld bij de contactgegevens.

Mogelijkheden Tuinontwerp
De tuinarchitect verzorgt o.a. tuinontwerp, beplantingsplan, bestratingsplan, verlichtingsadvies en tuinaanleg.

SAMENWERKING
Wij zijn te vinden via verschillende linkpagina’s. Klik hier voor een overzicht.